'Westworld' pas in 2020 weer terug

'Westworld' pas in 2020 weer terug

Nou, tenminste een klein nieuwtje.

Jim Pedd, 17 april 2019 om 10:13

Het gaat tot minstens 2020 duren voordat we een nieuw seizoen mogen zien van Westworld. HBO bevestigt dat de serie van showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy nog wel even op zich laat wachten.
Westworld speelt zich af in de toekomst en in een pretpark dat bevolkt wordt door robots. Gasten zijn gewone mensen die zal hun fantasieën kunnen uiten, of dat nou gewelddadig of seksueel is, alles kan. Maar langzaamaan worden de gasten zelfbewust en komen ze extreem gewelddadig in opstand.

Derde seizoen
Alhoewel het eerste seizoen goed ontvangen werd, geldt dat niet zo voor het tweede. Daarin werd het geheel nog ingewikkelder en wordt het verhaal minder interessant. Het derde seizoen zal een andere aanpak hanteren en komt nu dus op zijn vroegst pas in 2020 op televisie. Dat is enigszins opmerkelijk, want de nieuwe reeks krijgt naar het schijnt minder afleveringen dan de vorige twee.

Overigens past het gat tussen de seizoenen wel al binnen de show. Tussen de eerste en tweede reeks zaten zestien maanden. Tussen het tweede en derde minimaal achttien.

Bron: Deadline

Lees meer over: Westworld, HBO, Lisa JOy, JOnathan Nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws