Gave trailer 'The Clone Wars' S7

Gave trailer 'The Clone Wars' S7

Deze beelden zijn erg mooi!

Jim Pedd, 19 april 2019 om 08:02

Er is een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de revival van Star Wars: The Clone Wars. De serie krijgt een zevende seizoen en moet het verhaal van de prequel afronden. In de trailer zien we dat Ahsoka Tano terug zal keren, precies zoals we gehoopt hadden.
Vorig jaar werd tijdens de San Diego Comic-Con bekend gemaakt dat de serie terug zou keren voor nog een seizoen. Ook hoorden we toen dat dit seizoen een einde zou moeten breien aan het verhaal, dat al die jaren geleden begonnen werd, maar nooit afgerond kon worden.

Trailer rond Ahsoka
Een trailer laat nu enigszins zien wat fans mogen verwachten van de serie. Deze laat ons kort zien wat de afgelopen seizoenen allemaal gebeurd is, en duikt er dan volop in. We krijgen heel wat te zien van de laatste afleveringen en het wordt ons ook meteen duidelijk gemaakt dat Ahsoka hierin een centrale rol krijgt.

Dat is mooi, want waar het personage in de animatiefilm The Clone Wars nog heel erg naar was, is dat in de serie altijd heel anders geweest. De makers wisten er een sympathiek personage van te maken dat wel de harten van fans veroverde. Nu is er dus deze trailer.


Lees meer over: Star Wars, The Clone Wars, Disney

Informatie over de serie: Star Wars: The Clone Wars

Populair nieuws