Pablo Schreiber (American Gods) is Master Chief in 'Halo'-serie!

Pablo Schreiber is Master Chief in 'Halo'!

De vraag is nu of het gamepersonage wel of niet zijn helm af zal zetten in de serie...

Zilko Tarici, 18 april 2019 om 18:44

Na door te zijn gebroken met bijrollen in de series Orange is the New Black en American Gods en een overtuigende schurk te hebben gespeeld in de actiefilm Den of Thieves, heeft acteur Pablo Schreiber nu de hoofdrol gescoord in de langverwachte Showtime-serie Halo, gebaseerd op de gelijknamige gamereeks.
Schreiber zal de rol spelen van Master Chief, de meest geavanceerde soldaat van de 20e eeuw en de enige hoop voor een beschaving die op de rand van de afgrond staat door toedoen van de Covenant, een alliantie van verschillende buitenaardse rassen, die de mensheid wil verwoesten.

Daarnaast is bekend geworden dat nieuwkomer Yerin Ha de rol zal spelen van Quan Ah, een doortrapte en moedige 16-jarige meid uit de Outer Colobies die Master Chief op een belangrijk moment ontmoet.

Een mix van emotie en actie
Van de voornamelijk Xbox-exclusieve game-franchise werden tot op heden meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. Welke bekende verhaallijnen de revue zullen passeren in de serie is nog onbekend. De Halo-serie wordt omschreven als een "mix van zeer persoonlijke verhalen, actie, avontuur en een fantastierijke blik op de toekomst. Kyle Killen en Steven Kane doen dienst als showrunner en uitvoerend producenten van de serie. De serie heeft overigens nog geen premieredatum.


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Pablo Schreiber, Halo, Showtime, Orange is the New Black, American Gods

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws