search

Ons nieuws van vrijdag 19 april 2019

'The Witcher' dit najaar op Netflix!
Series / Nieuws

'The Witcher' dit najaar op Netflix!

Gaaf nieuws!

Eigenlijk zou de serie pas volgend jaar op Netflix verschijnen, maar vandaag horen we dat we The Witcher eerder kunnen verwachten. Dit najaar nog is het eerste seizoen van de serie met hoofdrol voor Henry Cavill op de streamingdienst te vinden.

Dat meldt Variety vandaag op basis van bericht van CCO Ted Sarandos. Hem werd gevraagd hoe de line-up van Netflix er in 2019 uit zou zien. Toen vertelde hij dat op dit moment de opnames plaatsvinden in Hongarije en dat het een grote wereldwijd populaire serie moet worden. De bedoeling is dat de serie dit najaar nog te zien zal zijn. Dat wordt overigens wel pas in het laatste kwartaal.

De serie
De serie krijgt in eerste instantie 1 seizoen. Dat zal acht afleveringen van elk een uur duren. Showrunner is Lauren Schmidt Hissrich, die eigenlijk best een zware taak heeft gekregen. Maak maar eens een serie die niet ten onder gaat aan de vloek die videogameverfilmingen vaker treft. En doe dat maar met materiaal dat wereldwijd miljoenen fans heeft.

Centraal staat een Witcher, Geralt of Rivia genaamd, die als monsterjager tegen verschillende wezens vecht. De serie is gebaseerd op boeken van Andrzej Sapkowski.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ultra-gewelddadige nieuwe trailer superheldenserie 'The Boys'!!
Series / Trailer

Ultra-gewelddadige nieuwe trailer superheldenserie 'The Boys'!!

Vanaf 26 juli is de miniserie te bekijken via Amazon Prime Video.

Als je houdt van superhelden die niet vies zijn van geweld en seksuele uitspattingen, dan is Amazons verfilming van Garth Ennis en Darick Robertsons graphic novel The Boys gemaakt voor jou. De serie speelt zich af in een Amerika waarin de gevestigde superhelden geen enkel moraal hebben en veelvuldig misbruik maken van hun superkrachten. Billy Butcher (Karl Urban) voert een groep genaamd The Boys aan en doet samen met hen alles wat hij kan om de superhelden in toom te houden. Ook doen ze er alles aan om Vought, een enorm conglomeraat dat het management van de superhelden uitvoert.

Vandaag is er een ultra-gewelddadige trailer van The Boys vrijgegeven, die direct nieuwsgierig maakt naar meer. De achtdelige miniserie werd gemaakt door Eric Kripke (Supernatural), met Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) als regisseur van de pilot-aflevering en Seth Rogen en Evan Goldberg als uitvoerend producenten. Rogen en Goldberg deden dit eerder ook al (met succes) voor Preacher. De diverse cast bestaat naast Urban uit namen als Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg en Jack Quaid.

Nog drie maanden wachten
Je kunt de eerder genoemde trailer uiteraard hieronder bekijken. Amazon stelt The Boys op 26 juli a.s. beschikbaar via Amazon Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We kunnen 'The Mandalorian' niet bingen
Series / Nieuws

We kunnen 'The Mandalorian' niet bingen

Nope, Disney volgt een standaard en traditioneel model.

Mocht je gehoopt hebben dat Disney dezelfde tactiek als Netflix zou volgen met The Mandalorian, dan moeten we je teleurstellen. Bingen wordt straks niet zonder meer mogelijk op de nog te lanceren streamingdienst Disney+. De serie The Mandalorian "“ overigens de eerste live-action serie in de geschiedenis van de franchise "“ krijgt elke week een nieuwe aflevering.

Een trailer is er opvallend genoeg nog altijd niet. Maar we weten wel dat de serie meteen in november, als de streamingdienst Disney+ gelanceerd wordt, te zien zal zijn. Dan brengt Lucasfilm samen met Disney elke week een nieuwe aflevering uit van de boel.

1 per keer
Op Twitter meldt een journalist dat de bedoeling is dat de serie vanaf 12 november te zien is. Mogelijk komen er dan twee afleveringen online, maar meer dan dat wordt het niet. De bedoeling is dat we vrij traditioneel elke week opnieuw aan de buis gekluisterd zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave trailer 'The Clone Wars' S7
Series / Trailer

Gave trailer 'The Clone Wars' S7

Deze beelden zijn erg mooi!

Er is een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de revival van Star Wars: The Clone Wars. De serie krijgt een zevende seizoen en moet het verhaal van de prequel afronden. In de trailer zien we dat Ahsoka Tano terug zal keren, precies zoals we gehoopt hadden.

Vorig jaar werd tijdens de San Diego Comic-Con bekend gemaakt dat de serie terug zou keren voor nog een seizoen. Ook hoorden we toen dat dit seizoen een einde zou moeten breien aan het verhaal, dat al die jaren geleden begonnen werd, maar nooit afgerond kon worden.

Trailer rond Ahsoka
Een trailer laat nu enigszins zien wat fans mogen verwachten van de serie. Deze laat ons kort zien wat de afgelopen seizoenen allemaal gebeurd is, en duikt er dan volop in. We krijgen heel wat te zien van de laatste afleveringen en het wordt ons ook meteen duidelijk gemaakt dat Ahsoka hierin een centrale rol krijgt.

Dat is mooi, want waar het personage in de animatiefilm The Clone Wars nog heel erg naar was, is dat in de serie altijd heel anders geweest. De makers wisten er een sympathiek personage van te maken dat wel de harten van fans veroverde. Nu is er dus deze trailer.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.