'The Witcher' dit najaar op Netflix!

'The Witcher' dit najaar op Netflix!

Gaaf nieuws!

Jim Pedd, 19 april 2019 om 14:21

Eigenlijk zou de serie pas volgend jaar op Netflix verschijnen, maar vandaag horen we dat we The Witcher eerder kunnen verwachten. Dit najaar nog is het eerste seizoen van de serie met hoofdrol voor Henry Cavill op de streamingdienst te vinden.
Dat meldt Variety vandaag op basis van bericht van CCO Ted Sarandos. Hem werd gevraagd hoe de line-up van Netflix er in 2019 uit zou zien. Toen vertelde hij dat op dit moment de opnames plaatsvinden in Hongarije en dat het een grote wereldwijd populaire serie moet worden. De bedoeling is dat de serie dit najaar nog te zien zal zijn. Dat wordt overigens wel pas in het laatste kwartaal.

De serie
De serie krijgt in eerste instantie 1 seizoen. Dat zal acht afleveringen van elk een uur duren. Showrunner is Lauren Schmidt Hissrich, die eigenlijk best een zware taak heeft gekregen. Maak maar eens een serie die niet ten onder gaat aan de vloek die videogameverfilmingen vaker treft. En doe dat maar met materiaal dat wereldwijd miljoenen fans heeft.

Centraal staat een Witcher, Geralt of Rivia genaamd, die als monsterjager tegen verschillende wezens vecht. De serie is gebaseerd op boeken van Andrzej Sapkowski.

Bron: Variety

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Hissrich Schmidt

Populair nieuws