search
Ultra-gewelddadige nieuwe trailer superheldenserie 'The Boys'!!

Ultra-gewelddadige nieuwe trailer superheldenserie 'The Boys'!!

Vanaf 26 juli is de miniserie te bekijken via Amazon Prime Video.

Zilko Tarici
Als je houdt van superhelden die niet vies zijn van geweld en seksuele uitspattingen, dan is Amazons verfilming van Garth Ennis en Darick Robertsons graphic novel The Boys gemaakt voor jou. De serie speelt zich af in een Amerika waarin de gevestigde superhelden geen enkel moraal hebben en veelvuldig misbruik maken van hun superkrachten. Billy Butcher (Karl Urban) voert een groep genaamd The Boys aan en doet samen met hen alles wat hij kan om de superhelden in toom te houden. Ook doen ze er alles aan om Vought, een enorm conglomeraat dat het management van de superhelden uitvoert.

Vandaag is er een ultra-gewelddadige trailer van The Boys vrijgegeven, die direct nieuwsgierig maakt naar meer. De achtdelige miniserie werd gemaakt door Eric Kripke (Supernatural), met Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) als regisseur van de pilot-aflevering en Seth Rogen en Evan Goldberg als uitvoerend producenten. Rogen en Goldberg deden dit eerder ook al (met succes) voor Preacher. De diverse cast bestaat naast Urban uit namen als Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg en Jack Quaid.

Nog drie maanden wachten
Je kunt de eerder genoemde trailer uiteraard hieronder bekijken. Amazon stelt The Boys op 26 juli a.s. beschikbaar via Amazon Prime Video.


Aanbevolen artikelen