Eerste beelden 'Game of Thrones' aflevering 3!

Eerste beelden 'Game of Thrones' aflevering 3!

En een blik achter de schermen bij episode 2.

Bram de Groot, 23 april 2019 om 18:59

De productie van Game of Thrones seizoen 8 is enorm, met waanzinnige sets, veel acteurs en figuranten en een berg visuele effecten. Ondertussen zijn we twee afleveringen verder. Hieronder de Inside the Episode en Games Revealed voor aflevering 2 en de trailer voor aflevering 3. Ook een leuke muziekvideo. Let op: SPOILERS!
Ook de kijkcijfers zijn bekend. De eerste uitzending van de eerste aflevering van seizoen 8 werd bekeken door 11,76 miljoen kijkers. Niet een record. De laatste aflevering van seizoen 7 werd namelijk nog door 12,07 miljoen mensen bekeken. De nieuwste aflevering trok 10,29 miljoen kijkers. Waarschijnlijk speelt on-demand een belangrijke rol. Veel kijkers zijn steeds meer gewend series te kijken op een door hen gewenst moment.

Inside the Episode & Game Revealed: A Knight of the Seven Kingdoms
Als eerste de terugblik op de tweede aflevering. Dit was - net als aflevering één - vooral een ontmoeting tussen de verschillende bekende personages en de opbouw naar de komst van de White Walkers. Met veel onderlinge gesprekken en angst voor de confrontatie met de doden was de aflevering vooral een stilte voor de storm! Vanaf aflevering 3 (zie onder) barst het spel om de troon namelijk helemaal los! Hieronder de video's Inside the Episode en Game Revealed voor "A Knight of the Seven Kingdoms" van regisseur David Nutter.
Preview aflevering 3!
En dan de eerste beelden uit aflevering 3. In deze derde aflevering, geregisseerd door Miguel Sapochnik, arriveren de White Walkers bij Winterfell van de Starks. Vele personages uit de serie hebben zich daar verzameld om te strijden tegen de doden. Vanaf 28 april op HBO in Amerika. Een dag later met Nederlandse ondertiteling via Ziggo te bekijken.


Muziekvideo liedje uit aflevering 2
En hieronder ook de muziekvideo 'Florence + the Machine - Jenny of Oldstones', het lied dat richting het einde van aflevering 2 werd ingezet.


Bron: Game of Thrones

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws