Vierde seizoen 'The Good Fight' aangekondigd

Vierde seizoen 'The Good Fight' aangekondigd

CBS All Access blijft vertrouwen op de 'The Good Wife' spinoff...

Geoffrey Ketels, 24 april 2019 om 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De streamer CBS All Access heeft bekend gemaakt dat er met zekerheid een vierde seizoen komt van de reeks 'The Good Fight'. Het betreft hier een spinoff van de serie 'The Good Wife'. Dat de reeks voor CBS All Access belangrijk is staat als een paal boven water. Het was dan ook de eerste originele serie die op de service werd uitgegeven.
"The Good Fight bevindt zich in het midden van een werkelijk fantastisch derde seizoen. Ze blijft dan ook het absolute vlaggenschip van onze service", aldus Julie McNamara, de excecutive vp original content van CBS All Access. "Niet alleen de makers van de reeks, Robert en Michelle King, maar ook de buitengewone cast zorgen er telkens opnieuw voor dat het culturele klimaat kan worden onderzocht met de nodige dosis humor. We kunnen dan ook niet wachten om te zien wat de personages in de reeks naar de toekomst toe nog allemaal voor moois voor ons in petto hebben".

Echte politieke problemen
The Good Fight lijkt er telkens op meesterlijke wijze in te slagen om echte politieke problemen aan te kaarten. In het derde seizoen kunnen we bijvoorbeeld vaststellen dat Diane (gespeeld door Christine Baranski) en Liz (Audra McDonald) de strijd aanbinden met de Trump administratie.

De vernieuwing van de serie komt er op het moment dat het derde seizoen aan haar tiende aflevering toe is in de Verenigde Staten. De finale aflevering wordt uitgezonden op 16 mei. Op moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer we het vierde seizoen van The Good Fight mogen verwachten. Ook uit hoeveel episodes het vierde seizoen zal bestaan is tot dusver nog niet bekend.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Good Fight, serie, CBS

Populair nieuws