'Designated Survivor' keert snel terug

'Designated Survivor' keert snel terug

Met een veel korter derde seizoen.

Jim Pedd, 26 april 2019 om 16:51

Netflix bevestigt dat het derde seizoen van Designated Survivor, waarin Kiefer Sutherland Tom Kirkman speelt, snel te zien is. Eerst was de serie op ABC te zien, maar Netflix had de streamingrechten in handen. Na twee seizoenen stopte ABC en nam Netflix de show helemaal over.
Centraal staat Tom Kirkman, een laaggeplaatst regeringsmedewerker van de VS, die als designated survivor de hoogstgeplaatste overlevende van een terroristische aanslag is. Hij wordt dus de nieuwe president, waarbij hij het loodzware gewicht van de sceptische bevolking en een voortdurende terroristische dreiging op zijn schouders krijgt.

In juni terug
Deadline meldt nu dat de serie op 7 juni 2019 weer op televisie te zien is. In plaats van de 21 en 22 afleveringen van de eerste twee reeksen, komt er een veel korter nieuw seizoen met slechts tien afleveringen. De serie is ook in de creatieve handen van Neal Baer gelegd, die het daarmee overneemt van David Guggenheim.

In het derde seizoen moet Kirkamn proberen een politieke campagne te overleven, waarbij hij te maken krijgt met nepnieuws, debatten en laster.

Bron: Deadline

Lees meer over: Designated Survivor, Netflix, ABC, Kiefer Sutherland

Populair nieuws