search
Michonne krijgt grote rol in 'The Walking Dead' S10
Series / Nieuws

Michonne krijgt grote rol in 'The Walking Dead' S10

Nog eenmaal zien we haar schitteren.

In het tiende seizoen neemt The Walking Dead afscheid van hoofdrolspeelster Danai Gurira. En dus horen we nu dat het tiende seizoen van de serie van AMC veel focus legt op haar nalatenschap.

"We houden van Danai. We zijn zo blij voor haar en het ongelofelijke succes dat ze nu beleeft en hoe haar carrière eraan toe is," aldus showrunner Angela Kang tegenover The Hollywood Reporter. "We hopen dat we de fans nog heel wat gave momenten met Michonne kunnen laten zien. We hebben haar personage dit jaar echt zien groeien en zien evolueren. We blijven kijken naar de manieren waarop ze het leiderschap op zich heeft genomen in deze zware wereld. Welk nalatenschap laat ze achter voor de andere leiders en voor haar familie?"

Afscheid nemen
"Michonne is als een heel geïsoleerd individu begonnen. Maar ze is iemand geworden die grote invloed had op de andere mensen in de serie. Dat verhaal blijven we bouwen en ik ben blij dat we volgend jaar nog altijd met Danai mogen werken, omdat ze zo'n ongelofelijk onderdeel uitmaakt van de serie en een houvast is voor de hele groep," concludeert Kang over de rol van Michonne in het tiende seizoen.

Kang laat verder weinig weten over haar precieze aanwezigheid, maar we weten wel dat Michonne nog heel wat te doen heeft voordat we definitief afscheid nemen. Zo is ze ook in de films rond Rick te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen