search

Ons nieuws van dinsdag 30 april 2019

'Lego Movie'-regisseurs maken Marvel 'tv-universum' voor Sony Pictures
Series / Nieuws

'Lego Movie'-regisseurs maken Marvel 'tv-universum' voor Sony Pictures

Gaan we Venom en Morbius ook op tv zien?

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat Phil Lord en Chris Miller een Marvel tv-universum zullen ontwikkelen voor Sony Pictures TV, na een enorme, vijfjarige, miljoenendeal te hebben gesloten met de studio. Dit betekent ook dat de deal die Lord en Miller overeen waren gekomen met 20th Century Fox nu van tafel is.

Lord en Miller werkten eerder al samen met Sony Entertainment aan filmprojecten als Cloudy With a Chance of Meatballs, 21 Jump Street, 22 Jump Street en het Oscar-winnende Spider-Man: Into the Spider-Verse. De deal met Sony zorgt ervoor dat het duo nu zelf comedy- en dramaseries voor tv en streaming kan maken over Marvel-personages die in het bezit zijn van Sony. Daarnaast zullen zij ook als producenten meewerken aan projecten die worden uitbesteed aan andere schrijvers en regisseurs. Lord en Miller zeiden het volgende over de deal in een gezamenlijke verklaring:

"We zijn Sony Pictures Television zeer dankbaar dat ze ons als partner hebben gekozen om deze uitdaging aan te gaan. Samen willen we baanbrekende projecten maken met de hoogste mate van kwaliteit en integriteit voor een wereldwijd publiek."

Welke personages kunnen we verwachten in de series?
Marvel-personages die in het bezit zijn van Sony zijn o.a. Spider-Man en zijn vijanden, Venom, Morbius, Black Cat, Silver Sable en de personages uit Into the Spider-Verse. Veel van deze personages zullen hun opwachting maken in het geplande tv-universum, maar welke dit precies zijn is nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jordan Peele's 'Twilight Zone'-reboot nu al goed voor een tweede seizoen
Series / Nieuws

Jordan Peele's 'Twilight Zone'-reboot nu al goed voor een tweede seizoen

Het eerste seizoen is nog maar net bezig, maar CBS All Access heeft er genoeg vertrouwen in dat The Twilight Zone een lang leven is beschoren.

CBS All Access heeft laten weten dat ze een tweede seizoen hebben besteld van Jordan Peele's The Twilight Zone. De reboot van de beroemde serie van Rod Serling werd door Amerikaanse critici weliswaar niet zo goed ontvangen, maar wordt wel goed bekeken. Hieronder lees je meer over het nieuwe seizoen.

CBS liet The Hollywood Reporter weten dat het eerste seizoen van de serie een uiterst goede start heeft gehad en er dus genoeg vertrouwen is om een tweede seizoen te realiseren. Net als Netflix maakt CBS All Access geen kijkcijfers bekend, dus waar deze uitspraken op gebaseerd zijn weten we niet precies. De imposante cast van het eerste seizoen bestaat uit namen als Adam Scott, Sanaa Lathan, Steven Yeun, Kumail Nanjiani, Greg Kinnear, Allison Tolman, John Cho, Tracy Morgan, Zazie Beetz, Taissa Farmiga, Chris O'Dowd, Seth Rogen, Rhea Seehorn, Jessica Williams and more.

De kritieken zijn voor het eerste seizoen dus uiterst lauw te noemen. Meest genoemde kritiekpunt is dat Peele en co. de dubbele boodschap er erg dik bovenop zouden leggen. De oorspronkelijke Twilight Zone was echter ook niet bepaald subtiel, dus dit is waarschijnlijk bedoeld geweest. Peele zij hier zelf het volgende over:

"Een ding waar we het absoluut over eens waren, is dat Serlings originele show heel belangrijk voor tv is geweest. Hij is een meester van de metaforen. Hij sprak de maatschappij aan via zijn buitensporige verhalen. Een van de krachtigste wapens die wij hebben tegen geweld, haat en alle andere vervelende dingen in de wereld. Over sommige dingen kon Serling zich 50 jaar geleden echter nog niet over uitspreken, maar nu zijn er weinig taboes."

Nog geen premieredatum
Omdat het eerste seizoen van The Twilight Zone nog volop in gang is, heeft CBS All Access nog geen premieredatum van het vervolg bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We zitten op de helft! Trailer 'Game of Thrones' aflevering 4!
Series / Trailer

We zitten op de helft! Trailer 'Game of Thrones' aflevering 4!

De eerste beelden na de slag om Winterfell.

We zitten op de helft! Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones komt nu lekker op stoom, zeker gezien de nodige botsingen tussen de groeperingen in de derde aflevering, met de titel "The Long Night".

De vierde aflevering wordt volgende week uitgezonden en deze is geregisseerd door David Nutter, die ook al verantwoordelijk was voor aflevering 1 ("Winterfell") en aflevering 2 ("A Knight of the Seven Kingdoms"). Zegt dit mogelijk al iets over het verloop van die aflevering? Hieronder in ieder geval de trailer voor aflevering 4:



Ook hebben we de wekelijkse video's Inside the Episode en Game Revealed voor de meest recensie aflevering. Deze werd geregisseerd door Miguel Sapochnik, die ook de vijfde aflevering heeft geregisseerd.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De apocalypse komt in trailer Netflix-serie 'Dark'
Series / Trailer

De apocalypse komt in trailer Netflix-serie 'Dark'

Ai, dat ziet er niet goed uit.

Het tweede seizoen van de Duitse Netflix-serie Dark komt eraan. Een nieuwe trailer laat zien dat dit sneller is dan je wellicht zou verwachten en onthult wat onprettige waarheden over de toekomst.

Dark is een behoorlijk intrigerende Original die een verhaal vertelt over de levens van meerdere families in een Duits stadje. Centraal staat een bizar fenomeen rond vermiste kinderen, maar moord, angst voor een kernramp en een probleem met de tijd, spelen allemaal ook een rol.

Tweede seizoen
Netflix heeft nu een cryptische blik vrijgegeven op het tweede seizoen van de serie. Dat zal het verhaal oppikken na de cliffhanger van het eerste seizoen en voortbouwen op de basis die gelegd is.



Dark krijgt tien afleveringen in de tweede reeks en bouwt voort op het alsmaar groeiende aanbod van niet-Engelse series van Netflix. Vanaf 21 juni weer te zien op de streamingdienst!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michonne krijgt grote rol in 'The Walking Dead' S10
Series / Nieuws

Michonne krijgt grote rol in 'The Walking Dead' S10

Nog eenmaal zien we haar schitteren.

In het tiende seizoen neemt The Walking Dead afscheid van hoofdrolspeelster Danai Gurira. En dus horen we nu dat het tiende seizoen van de serie van AMC veel focus legt op haar nalatenschap.

"We houden van Danai. We zijn zo blij voor haar en het ongelofelijke succes dat ze nu beleeft en hoe haar carrière eraan toe is," aldus showrunner Angela Kang tegenover The Hollywood Reporter. "We hopen dat we de fans nog heel wat gave momenten met Michonne kunnen laten zien. We hebben haar personage dit jaar echt zien groeien en zien evolueren. We blijven kijken naar de manieren waarop ze het leiderschap op zich heeft genomen in deze zware wereld. Welk nalatenschap laat ze achter voor de andere leiders en voor haar familie?"

Afscheid nemen
"Michonne is als een heel geïsoleerd individu begonnen. Maar ze is iemand geworden die grote invloed had op de andere mensen in de serie. Dat verhaal blijven we bouwen en ik ben blij dat we volgend jaar nog altijd met Danai mogen werken, omdat ze zo'n ongelofelijk onderdeel uitmaakt van de serie en een houvast is voor de hele groep," concludeert Kang over de rol van Michonne in het tiende seizoen.

Kang laat verder weinig weten over haar precieze aanwezigheid, maar we weten wel dat Michonne nog heel wat te doen heeft voordat we definitief afscheid nemen. Zo is ze ook in de films rond Rick te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.