Fox kondigt zesde seizoen van 'Empire' aan

Maar wat gebeurt er met Jussie Smollett?

Geoffrey Ketels, 01-05-2019 14:33

Het leek er even behoorlijk slecht uit te zien voor de toekomst van Empire bij Fox. Niet alleen zijn de kijkcijfers absoluut niet meer wat ze in het verleden zijn geweest, daarnaast wordt de reeks ook geplaagd door heel wat controverse. Dit niet in het minst met betrekking tot de zaak tegen Jussie Smollett. Fans van de reeks kunnen nu echter opgelucht ademhalen. Fox heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat er wel degelijk een zesde seizoen komt van Empire!
Het was Fox Entertainment president 'Michael Thorn' die bekend maakte dat de reeks met absolute zekerheid een zesde seizoen krijgt. Hij noemde Empire zelfs een belangrijk deel van het nalatenschap van Fox. Bovendien prees hij de emotionele en krachtige verhaallijn die de reeks tot dusver aan de dag heeft weten te leggen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er verder nog helemaal niets bekend werd gemaakt met betrekking tot het zesde seizoen. Dit betekent dat we op moment van schrijven nog niet weten wanneer deze er nu precies zit aan te komen evenals uit hoeveel afleveringen ze zal bestaan.

Jussie Smollett
Ook over de cast die terug te zien zal zijn in het zesde seizoen werd er tot dusver met geen woord gesproken. Blijft dan ook nog de vraag of we Jussie Smollett nog terug zullen zien in Empire. De aanklachten die liepen tegen de acteur zijn immers ingetrokken. Dit zou kunnen betekenen dat Smollett zijn rol in de reeks terug kan opnemen. Hierover werd er echter nog geen officiële bekendmaking gedaan. Wel is het zo dat Taraji P. Henson eerder heeft laten optekenen Smollett graag terug te willen zien in het zesde seizoen. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Empire, Fox, serie

Populair nieuws