'Westworld' vindt een nieuwe schurk

'Westworld' vindt een nieuwe schurk

Het derde seizoen kan bijna met de productie beginnen.

Jim Pedd, 3 mei 2019 om 14:23

De Fransman Vincent Cassel voegt zich bij de cast van het derde seizoen van HBO-serie Westworld. Hij zal een schurk spelen in de nieuwe reeks, al is het even de vraag vanuit welk perspectief de acteur dat dan is. De productie van de nieuwe reeks gaat overigens al bijna van start.
HBO zoekt momenteel naar acteurs die de leegte moeten vullen die achterblijft nadat er meerdere castleden zijn vertrokken bij de show. Die vertrokken natuurlijk niet omdat ze dat per se wilden, maar omdat hun personages het einde niet levend gehaald hebben. Nu is Cassel dus gecast als nieuwkomer voor de show.

Derde seizoen
De derde reeks van de HBO-serie moet anders worden dan wat we tot nu toe gezien hebben. Jonathan Nolan en Lisa Joy hebben er nog weinig over bekend gemaakt, behalve dat het de bedoeling is dat de wereld nog beter uitgediept wordt. Nu speelt de serie zich immers niet alleen meer af in de bizarre en gewelddadige pretparken.

Deadline stelt dat Cassel in meerdere afleveringen van de serie te zien zal zijn. Wanneer het seizoen te zien is, weten we niet zeker, al wordt het zeer waarschijnlijk in de loop van 2020.

Bron: Deadline

Lees meer over: Westworld, HBO, Lisa Joy, JOnathan Nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws