Marvel maakt 'Ghost Rider' en 'Helstrom'

Hulu krijgt er twee series bij.

Jim Pedd, 03-05-2019 12:19

Marvel heeft bekend gemaakt dat het twee nieuwe live-action series ontwikkelt voor Hulu. Het gaat om series rond de personages Ghost Rider en Helstrom. De bedoeling is dat beide series ergens in de loop van 2020 te zien zullen zijn op de streamingdienst waar Disney deels eigenaar van is.
Momenteel werken Marvel TV en Hulu al samen aan de serie Runaways, waarvan onlangs een derde seizoen besteld werd. Verder werkt Marvel aan heel wat series voor Disney Plus, maar dat wil dus niet zeggen dat er dan geen ruimte meer is voor ander materiaal. Nu komt er namelijk nog een tweetal series voor Hulu bij.

Nieuwe projecten
Volgens Marvel zal acteur Gabriel Luna weer in de huid van de Ghost Rider kruipen. Hij speelde de rol eerder al voor Marvel en keert nu dus gewoon terug. Goed nieuws voor de fans van Luna's interpretatie van Robbie Reyes dus. Afgezien daarvan is er nog geen cast gevonden, wel zijn er al showrunners.

Ghost Rider draait om Robbie Reyes, die bezeten wordt door een demon. Hij gebruikt de krachten die daarbij komen kijken voor het goede. Ingrid Escajeda is showrunner en Paul Zbyszweski zal de serie produceren. Verder is hij showrunner bij Helstrom, dat draait om de tweeling Daimon en Ana Helstrom, wier vader een seriemoordenaar is.

Lees meer over: Hulu, Marvel, Ghost Rider, Gabriel Luna, Helstrom

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix