Aflevering 5 van 'Game of Thrones' wordt nog grootser!

Als je dacht dat aflevering 3 groots was; de vijfde wordt enorm.

Bram de Groot, 04-05-2019 15:31

Geniet jij een beetje van de personageontwikkelingen en confrontaties in Game of Thrones seizoen 8. Heb jij de slag om Winterfell al gezien? En kijk je uit naar wat er aankomende aflevering gaat gebeuren? Zo ja, lees gerust verder. Geen SPOILERS in dat geval.
In aflevering vier krijgen we te zien hoe de overgebleven mensen omgaan met de slachtpartij in Winterfell. De white walkers lijken verslagen en nu volgt de confrontatie met het zuiden, uiteraard geleid door Lena Headey's Cersei Lannister. Over deze aflevering zegt Kit Harington (Jon Snow) dat het zijn favoriete aflevering is. "De personages hebben ogenschijnlijjk gekregen wat ze nodig hadden. De wereld is nu veilig. Iedereen viert feest en neemt afscheid van gevallen kameraden. Het publiek denkt vast, 'maar het is pas aflevering 4, er moet nog iets gebeuren.' Het gave is dat de personages dit ook weten."

Aflevering vijf groter!
Emilia Clarke, de actrice die Daenerys Targaryen speelt, voorspelt een nog grotere veldslag in aflevering vijf. Tijdens Jimmy Kimmel Live zei ze dat de laatste drie afleveringen "bizar en waanzinnig" zijn. En dat "aflevering 5 nog groter wordt" en dat we die moeten kijken "op de grootste tv die je kunt vinden".

Aankomende maandag volgt via Ziggo de Nederlands ondertitelde vierde aflevering van seizoen acht van GOT!


Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix