search
Drie gave teasers voor 'Watchmen' van HBO!
Series / Video/clip/featurette

Drie gave teasers voor 'Watchmen' van HBO!

Nog dit jaar verschijnt de grootse serie op tv.

Ergens dit jaar verschijnt de vermoedelijke miniserie Watchmen op de betaalzender HBO. Na het laatste seizoen van Game of Thrones en het derde seizoen van True Detective is deze verfilming van of toevoeging op het verhaal de bekende strip van Alan Moore en Dave Gibbons waarschijnlijk eentje om echt naar uit te kijken!

HBO heeft nu drie opvallende teasers vrijgegeven met hinten naar het verhaal en / of de personages van de serie van Damon Lindelof, bekend van onder meer de topseries Lost (2004"“10) en The Leftovers (2014-17).

Alternatieve geschiedenis
Watchmen speelt zich af in een alternatieve geschiedenis waarin superhelden worden behandeld als bandieten. De serie omarmt de nostalgie van de originele baanbrekende grafische roman, terwijl er ook een nieuw eigen terrein wordt ontdekt.

Hieronder de Amerikaanse vlag met 51 sterren, vervolgens een verwijzing dat de serie volgt na de events in de originele comic die zich afspeelt in 1985 en Dr. Manhattan en als laatste verwijst naar het verhaal binnen het verhaal, Tales of the Black Freighter.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen