Waarom deze acteur stopte met kijken naar 'The Walking Dead'

Samen met heel veel eerdere fans.

Bram de Groot, 05-05-2019 13:00

Kijk jij nog steeds naar The Walking Dead? Of behoor je tot een ondertussen grote groep die de serie al vaarwel heeft gezegd? Acteur Chad Coleman, die van seizoen 3 tot en met 5 het personage Tyreese speelde, heeft nu aangegeven dat hij niet langer naar de serie kijkt.
Tegenover Cinema Blend zei Coleman dat hij de serie op een zeker moment te hard vond: "Nee, ik kijk niet meer. Weet je, na Glenn en Abraham... Negan sloeg hard op hun hoofden in. Het was gewoon een beetje als: 'Dat is genoeg voor mij. Bedankt jongens. Wees voorzichtig. Het allerbeste."

Hij vervolgt: "Een van de voordelen van het spelen van Tyreese is dat hij een echte man is in een erg moeilijke situatie. Je voelde zijn menselijkheid, zijn gevoeligheid en alle dingen die wij allemaal als gewone mensen, denk ik, zouden ondervinden."

Toch weer kijken?
Coleman geeft aan dat ze met de serie terugkeren naar meer genuanceerde personages, door de komst van de nieuwe showrunner Angela Kang. "Ze was als schrijver een belangrijk onderdeel van wat ik de gloriejaren zou noemen. Seizoenen 3, 4, 5, 6 en 7. Die allemaal. Nu ze aan het roer staan, ik ben trots op haar, kijk ik uit naar verandering."

Bron: Cinemablend

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 7, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun, Michael Cudlitz

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie