search
'The Mandalorian' is fenomenaal
Series / Nieuws

'The Mandalorian' is fenomenaal

Dat vindt een van de hoofdrolspelers.

Wat Werner Herzog betreft, is Jon Favreau in het onmogelijke geslaagd. De live-action Star Wars-serie The Mandalorian is zowaar nog geslaagd ook. Sterker nog, volgens de van oorsprong Duitse regisseur/acteur is het een fenomenale serie die precies doet wat 'ie moet doen.

De acteur sprak met AP Entertainment en vertelde dat hij uitgenodigd werd door Favreau om mee te werken. "Ik keek naar de scenario's en had het gevoel, alhoewel ik niet zoveel van Star Wars weet, dat ik het kon doen. Het is een personage dat je niet kunt vertrouwen en dat kan ik wel spelen."

Eind dit jaar
Eind dit jaar nog moet de serie te zien zijn. De show speelt zich af in de jaren na de film Return of the Jedi en de val van het Keizerrijk. Het zijn onzekere tijden en tegen die achtergrond moet een premiejager een missie zien te volbrengen die heel erg gevaarlijk zal blijken te zijn.

Het is de eerste live-action serie in de geschiedenis van de franchise en meteen het vlaggenschip van Disney Plus, de nog te lanceren streamingdienst van The Mouse House.

Aanbevolen artikelen