Verrassing: derde seizoen voor 'The Orville'

Verrassing: derde seizoen voor 'The Orville'

Dat hadden we dan weer niet verwacht.

Jim Pedd, 15 mei 2019 om 12:16

Komedieserie The Orville krijgt een derde seizoen. Het nieuws komt vlak voor de uitzending van de finale van het tweede seizoen, dat tot nu toe redelijk wisselende kijkcijfers scoort. Net waren er twee slecht bekeken afleveringen te zien, maar de kijkcijfers zijn nu weer iets beter.
Centraal in de serie staat kapitein Ed Mercer van het schip de Orville, een ruimteschip van de Planetary Union. Met zijn personeel dat bestaat uit mensen, aliens en niet-organisch leven, verkent Mercer het universum en maakt hij kennis met verschillende vormen van moraliteit.

Nieuw seizoen
TV Line meldt nu dat de serie een derde seizoen gaat krijgen. Dat hadden we niet verwacht, want de kijkcijfers liepen flink terug. De serie keert desondanks terug, waarmee het de slechtst bekeken serie is van Fox die een nieuwe reeks krijgt.

De show begon overigens goed toen deze in 2017 van start ging, maar na de premiere daalden de kijkcijfers snel. Tegen de derde aflevering was nog maar de helft van het publiek over. De kijkcijfers liepen verder terug en de verlenging voor een tweede seizoen was in die zin al verrassend.

Bron: TVLine

Lees meer over: The Orville, FOX, Seth macFarlane

Populair nieuws