search
Freeform geeft 'Siren' derde seizoen
Series / Nieuws

Freeform geeft 'Siren' derde seizoen

De serie is ook de best presterende onder volwassenen van het netwerk...

Geoffrey Ketels
Freeform heeft bekend gemaakt dat haar drama 'Siren' met zekerheid een derde seizoen zal krijgen. Tegelijkertijd werd ook het eerste beeldmateriaal getoond voor Motherland: Fort Salemn, Everything's Gonna Be Okay evenals de Party of Five reboot. Dat Siren nog minstens één extra vervolg zou krijgen was iets waar fans eigenlijk niet over hoefden te twijfelen. De reeks is dan ook niet voor niets de beste rankende serie onder volwassenen van Freeform.

Siren weet uitstekende kijkcijfers te realiseren, niet in het minst in de leeftijdscategorie 18-49. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Eline Powell en de showrunner van Siren is Emily Whitesell. In een reactie van het netwerk stond het volgende te lezen; "Freeform is gebouwd op een zeer sterke geloofsovertuiging. Disruptieve stemmen en diverse identiteiten een stem geven is ongetwijfeld één van de sleutels voor ons aanhoudende succes."

The Bold Type
Niet alleen Siren krijgt met zekerheid een vervolg, dit geldt eveneens voor die andere Freeform serie genaamd 'The Bold Type'. Deze serie is reeds toe aan haarde vierde seizoen en verwelkomt meteen ook een nieuwe showrunner. De cast van deze serie bestaat onder meer uit Aisha Dee, Meghan Fahy evenals Katie Stevens. De nieuwe showrunner die is aangesteld voor The Bold Type luistert naar de naam 'Wendy Straker Hauser'. Dit is al de derde showrunner voor de reeks. Ze neemt het roer als showrunner over van Amanda Lasher.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen