search
Dramaserie 'Power' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Dramaserie 'Power' krijgt tweede seizoen

Curtis '50 Cent' Jackson produceert de serie.

Tv-zender Starz heeft aangekondigd dat hun nieuwe serie Powers, geproduceerd door o.a. Curtis '50 Cent' Jackson, een tweede seizoen zal krijgen. Het eerste seizoen is net van start gegaan, en trekt naast goede kritieken ook genoeg publiek. In tegenstelling tot de acht afleveringen van het eerste seizoen, zal het tweede seizoen bestaan uit tien afleveringen.


Power is een uniek misdaadverhaal die schakelt tussen twee zeer verschillende werelden: de glamoureuze club-scene van New York en de wrede wereld van de drugshandel. James 'Ghost' Patrick heeft het goed voor elkaar; een prachtige vrouw, een mooi penthouse in Manhatten en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, wordt bezocht door de beroemde en beruchte elite die de stad die nooit slaapt in hun macht hebben. Hoe succesvoller Ghost is, hoe groter zijn lust naar macht wordt. Truth herbergt echter een lelijke realiteit; de club dient als cover-up voor Ghosts lucratieve drugsnetwerk, wat natuurlijk vragen is om problemen....

De cast bestaat uit acteurs zoals Omari Hardwick (Sparkle, Kick-Ass), Lela Loren (Snitch, Gang Related), Naturi Naughton (Fame) en Joseph Sikora (Jack Reacher).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen