search
Opnames 'Falcon & Winter Soldier' in oktober van start
Series / Nieuws

Opnames 'Falcon & Winter Soldier' in oktober van start

Dat heeft meteen een belangrijke implicatie.

Sebastian Stan bevestigt dat de opnames van Falcon & Winter Soldier in oktober van start gaan. Na elf jaar van het Marvel Cinematic Universe, waarin de twee personages bepaald niet centraal hebben gestaan, komt daar verandering in. Dat zal op streamingdienst Disney+ gebeuren, alwaar Marvel heel wat series mag maken.

Tijdens een interview (via ComicBook) laat Stan weten dat de opnames in de loop van oktober beginnen. De serie zal dus ook niet bij lancering van de streamingdienst beschikbaar zijn en waarschijnlijk pas in de loop van 2020 in premiere gaan op het kanaal van Disney.

Weinig bekend
Er is maar weinig bekend over de serie. Naar het schijnt volgt de serie op Avengers: Endgame en zien we hoe Falcon en Winter Soldier zich aanpassen aan een leven zonder hun BFF, Steve Rogers, a.k.a. Captain America. Falcon zal mogelijk ook de hoofdrol krijgen als nieuwe Captain America.

De serie wordt gemaakt door Malcolm Spellman en is een van de drie live-action series die momenteel in de maak zijn voor Disney+. Ook Loki, Scarlet Witch en Vision krijgen live-action series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen