search
HBO maakt cast bekend voor nieuwe horror serie '30 Coins'
Series / Nieuws

HBO maakt cast bekend voor nieuwe horror serie '30 Coins'

Eduard Fernandez is de absolute frontman van de cast...

Geoffrey Ketels
HBO Europe heeft de cast bekend gemaakt voor haar nieuwe horror serie genaamd '30 Coins'. De serie komt van de hand van de gerenommeerde Spaanse regisseur 'Alex de la Iglesia'. In eerste instantie werd bekend gemaakt dat Eduard Fernandez (bekend van onder meer 'Everybody Knows' de rol van Father Vergara op zich zal nemen. Het personage is niet alleen een exorcist en bokser, maar ook een voormalige gevangene. Hij werd door de kerk verbannen naar een afgelegen stad in Spanje waar zich een aantal onverklaarbare situaties voordoen.

De nieuwe horror serie van HBO zal in totaal 8 afleveringen tellen. De cast bestaat buiten Fernandez ook nog uit Miguel Angel Silvestre, Macarena Gomez evenals Megan Montaner en Pepon Nieto. Deze laatste wist eerder reeds bekendheid te verwerven met 'Perfect Strangers'. Tot slot maakt ook Manolo Solo (The Fury of a Patient Man) deel uit van de cast.

Prachtige filmlocaties
De locaties die werden gekozen voor deze nieuwe serie zijn beslist niet van de minste. De opnames gaan later deze week van start en zullen verspreid over drie landen plaatsvinden. Locaties die nu reeds bekend zijn, zijn met name Madrid, Salamanca en Pedraza in Spanje. Bovendien zullen er opnames plaatsvinden in de Italiaanse hoofdstad Rome en in Jeruzalem. De serie wordt ontwikkeld door 'Pokeepsie Films' in opdracht van HBO Europe. De Baskische regisseur van de reeks wist eerder reeds bekendheid te verwerven met series zoals 'Perfect Strangers' evenals 'The Day of the Beast'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen