search
Clip uit 'Stranger Things' seizoen 3!
Series / Video/clip/featurette

Clip uit 'Stranger Things' seizoen 3!

We keren terug naar Hawkins.

Netflix heeft een sneak peek clip online gezet voor het derde seizoen van Stranger Things, de sciencefiction-fantasyserie die begin juli terugkeert op de betaalzender. Bekijk de clip hieronder!

Het volgende seizoen speelt zich af in 1985 en Mike en Eleven hebben een romantische relatie, net als Max en Lucas. De stad heeft een nieuwe leider, de moreel corrupte burgemeester Kline, die de bouw van de nieuwe Starcourt-winkelcentrum ondersteunde en realiseerde.



In het nieuwe seizoen zijn er rollen voor Winona Ryder als Joyce Byers, David Harbour als Chief Jim Hopper, Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Noah Schnapp als Will Byers, Millie Bobby Brown als Eleven, Caleb McLaughlin als Lucals Sinclair, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Cara Buono als Karen Wheeler, Natalia Dyer als Nancy Wheeler, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Joe Keery als Steve Harrington, Dacre Montgomery als Billy, Sadie Sink als Max, Maya Thurman-Hawke als Robin, Jake Busey als Bruce, Francesca Reale als Heather en Cary Elwes als Mayor Kline.

Vanaf 4 juli staat het volledige nieuwe seizoen op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen