search
Emilia Clarke niet dolblij met einde 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Emilia Clarke niet dolblij met einde 'Game of Thrones'

De actrice had het anders verwacht.

Het einde is daar. Na negen jaar is Game of Thrones voorbij en weten we hoe het eindigt. En nu begrijpen we ook waarom sommige castleden tijdens interviews aangaven niet per se helemaal tevreden te zijn met het lot van hun personage.

Zo laat actrice Emilia Clarke tijdens een interview met Entertainment Weekly weten helemaal geschokt te zijn door het einde van haar personage. Toen ze de scenario's las, vond ze het verschrikkelijk.

Totaal onverwacht
De actrice had dit einde helemaal niet verwacht. "Het komt echt uit het niets. Dus ik ben totaal verbaasd. Ik zag het niet komen. Ik huilde [toen ik het las], maakte een wandeling. Ik liep uit huis, nam mijn sleutels en telefoon mee en liep wel vijf uur tot ik blaren op mijn voeten had."

De actrice is het nu niet eens met het feit dat haar personage Mad Queen genoemd wordt. Ze vindt dat wat zich in Dany afspeelt iets heel anders is dan wat sommige fans vinden. Ze vindt dat haar personage dus niet per se de gestoorde dame is waarvan sommigen nu vinden dat ze het inderdaad is. Dany is "helemaal verloren in haar rouw, in trauma en pijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen