Nee, nee, nee... Geen vervolg op 'Game of Thrones'!

Geen vervolg op 'Game of Thrones'!

HBO maakt het heel duidelijk.

Bram de Groot, 25 mei 2019 om 14:40

Genoten van het laatste seizoen van Game of Thrones en ben je het eens met de nieuwe persoon op de Iron Throne? Misschien wel, misschien niet. Afgelopen week had iedereen het er zo'n beetje over op de werkvloer. De slotscènes hintten naar meer, maar dat gaat niet gebeuren.
De reactie van de baas van HBO programmering is als volgt, tegenover The Hollywood Reporter:

"Nee, nee, nee. Nee. Ik wil dat deze show - deze Game of Thrones, de show van Dan [D.B. Weiss] en David [Benioff] - zijn eigen ding is. Ik wil geen personages uit deze wereld meenemen, en ze in een andere wereld plaatsen die door iemand anders is gemaakt. Ik wil dat het zo artistiek blijft, zoals het nu is. Dat is een van de redenen waarom ik niet dezelfde show probeer te maken. George [R.R. Martin] heeft een enorm grote wereld gemaakt; er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom proberen we dingen te doen die anders voelen. Dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom, op dit moment, een vervolg of het oppakken van een van de andere personages voor ons niet logisch is."

Naar verluidt verschijnt de prequelserie The Long Night pas in 2021.

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws