search
HBO reageert op kritiek 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

HBO reageert op kritiek 'Game of Thrones'

Was jij blij met het slotstuk van deze topserie?

Het is over en uit voor Game of Thrones. Er zit een nieuw personage op de troon en vele andere gezichten uit de geliefde serie vinden hun geluk ergens anders in Westeros. Toch is niet iedereen blij me de uitkomst. HBO heeft nu gereageerd op de teleurstellende reacties, veelal online.

Casey Bloys, programmeringsdirecteur van HBO, reageerde op de wisselende reacties van fans op de Game of Thrones-finaleaflevering 'The Iron Throne'. In gesprek met Deadline zei Bloys dat hij niet geschrokken is door de reacties: "Als ik eerlijk ben, voor een serie die zo groot is en een serie met zulke gepassioneerde fans, denk ik niet dat er een manier is waarop alle fans gelukkig zouden zijn geweest. Ik denk, gebaseerd op de online reacties - die je toch echt met een korreltje zout moet nemen - dat mensen verdeeld zijn. Sommige mensen gaan het leuk vinden, sommige mensen gaan het haten."

Ook laat Bloys weten dat de verwachtingen torenhoog waren rond bepaalde personages: "Ik denk dat iedereen bepaalde verwachtingen had voor welke personages waar heen zouden gaan. Maar Dan en David hadden al een lange tijd een plan voor hoe ze de serie wilden laten eindigen en zij hebben gedaan wat ze dachten dat zij geschikt achten als makers."

Overigens werd ook al duidelijk dat er geen vervolg komt met dezelfde personages.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen