search
Welke series moeten 'Game of Thrones' doen vergeten?
Series / Nieuws

Welke series moeten 'Game of Thrones' doen vergeten?

Nu seizoen 8 van GOT is uitgezonden moeten we verder.

Met series als The Sopranos, The Wire en The Leftovers had HBO al een aantal topseries. Nu Game of Thrones is afgerond moet de zender op zoek naar een nieuwe knaller. Welke zouden dit kunnen zijn?

Naast dat HBO werkt aan een Game of Thrones-prequelserie verschijnen er op HBO komende periode drie grote series. De eerste kennen we al, en zou mogelijk nog kunnen uitgroeien tot een echte fanshow. De andere twee verschijnen later dit jaar en zijn ook niet onbekend voor het publiek.

Westworld
Na twee seizoenen in vooral het bekende park duiken we in het derde seizoen het echte leven in. Een belangrijke nieuwe rol is weggelegd voor Aaron Paul en onder meer Evan Rachel Woods Dolores keert terug. Westworld III moet ergens in 2020 te zien zijn.



Watchmen
Van The Leftovers-kopman Damon Lindelof verschijnt later dit jaar Watchmen, een soort van vervolg op het bekende verhaal van Alan Moore en Dave Gibbons - in 2009 al verfilmd door Zack Snyder. Met rollen voor Don Johnson (Chief Judd), Regina King (Angela Abraham), Tim Blake Nelson (Looking Glass), Louis Gossett Jr. (Old Man) en Jeremy Irons als Adrian Veidt / Ozymandias moet Watchmen in de herfst van 2019 op HBO verschijnen.



His Dark Materials
Met Dafne Keen (Logan) als Lyra, Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins Returns) als de avonturier Lee Scoresby en James McAvoy (X-Men) als de enigmatische oom Asriel is dit een nieuwe fantasyserie gebaseerd op 'Philip Pullman's His Dark Materials'. Eerder verscheen de film The Golden Compass. Deze HBO-serie moet ergens later dit jaar verschijnen.



Andere grote series
Andere mogelijkheden zijn de series die nog in ontwikkeling zijn. HBO werkt namelijk ook aan de meer horrorachtige serie Lovecraft Country. Jordon Peele (Us) en J.J. Abrams (Star Wars) gaan de serie runnen als uitvoerend producent. Vermoedelijk in 2020 op HBO. Een andere grotere serie wordt mogelijk The Outsider. Dit wordt een miniserie gebaseerd op een verhaal van Stephen King, met rollen voor Jason Bateman en Ben Mendelsohn en ook deze serie wordt in 2020 verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen