Emily Bett Rickards keert niet terug naar 'Arrow'

Emily Bett Rickards keert niet terug naar Arrow

Zit de tijd van 'Felicity' er dan echt helemaal op?

Geoffrey Ketels, 27 mei 2019 om 16:34

Het volgende seizoen is het laatste voor de populaire serie 'Arrow'. Eerder, namelijk in maart van dit jaar raakte bekend dat één van de leden van de originele cast, namelijk 'Emily Bett Rickards' niet in het finale seizoen te zien zal zijn. Het nieuws sloeg in als een bom bij de fans die meteen onthutst reageerden. Even leek er dan ook nog een sprankeltje hoop te bestaan op een terugkeer van 'Felicity'. Nu is het echter de actrice zelf die heeft aangegeven dat er van een terugkeer absoluut geen sprake is.
"Het voelt aan alsof Felicity haar tijd in de serie heeft gehad. Ik weet niet of er iemand is die het fijn zal vinden wat ik te zeggen heb, maar dat is gewoon mijn gevoel. We wisten bovendien allemaal reeds enige tijd dat dit moment er zat aan te komen. Eigenlijk kunnen we dan ook stellen dat er gewoon vanuit de reeks naar dit moment is toegewerkt. Ik vertrouw de schrijvers. Het verhaal van Felicity in de reeks is volledig door hen bepaald", aldus de actrice in een reactie naar aanleiding van haar nakende afscheid.

Theater
Het lijkt er sowieso naar uit te zien dat Emily Bett Rickard het even heeft gehad met acteren in een televisieserie. De actrice heeft dan ook aangegeven even weg te zullen blijven van de wereld van de televisie. Ze wil zich momenteel dan ook terug vooral gaan richten op haar grote passie, namelijk het theater. Naar de toekomst toe sluit de actrice een terugkeer naar het kleine scherm evenwel niet uit. Wordt vervolgd?

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Emily Bett Rickards, Arrow, serie

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws