Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?

Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?

Is het mogelijk?

Jim Pedd, 29 mei 2019 om 08:00

Later dit jaar is Star Trek: Picard te zien op CBS All Access. Maar kan ook een andere bekende Star Trek-kapitein, Kathryn Janeway, gespeeld door Kate Mulgrew, terugkeren?
De laatste keer dat we Janeway, die kapitein was van de Voyager, zagen, was in de film Star Trek: Nemesis. Daarin was ze vice-admiraal geworden, een promotie die ze kreeg nadat ze haar bemanning veilig thuis had gekregen uit het Delta Quadrant.

Terugkeer mogelijk?
Mulgrew sprak met de site Trek Movie over haar nalatenschap en de franchise. Ze vertelt dat ze al het gevoel heeft dat ze enigszins heeft kunnen verkennen wie Janeway later is geworden. "Ik heb dat in Voyager gedaan," aldus Mulgrew. "Ik speelde haar als admiraal. Dat heb ik dus gedaan." Een trugkeer zou mogelijk kunnen, al weet ze niet zeker of ze dat echt wil. "Het is een brug waar we overheen moeten als het ooit echt voorbij zou komen en dat is nog niet het geval geweest."

Maar: "Ik weet het niet. Het verbaasde me toen Patrick [Stewart] het podium betrad, ik was er die dag, toen hi jhet aankondigde. Het verbaasde me dat hij het wilde. Maar ik denk dat hij weet dat het mogelijk een enorme hit wordt. En er is niemand die zoveel van zijn werk houdt als Patrick Stewart. Dus het is voor hem sowieso een succes. Ik weet niet of ik dat wil met Janeway. Ik heb haar zeven jaar gespeeld en dat is heel lang."

Bron: Trek Movie

Lees meer over: Star Trek Voyager, Janeway, Kate Mulgrew

Informatie over de serie: Star Trek: Voyager

Populair nieuws