search

Ons nieuws van woensdag 29 mei 2019

Monsterlijk moerasmysterie in trailer DC-serie 'Swamp Thing'
Series / Trailer

Monsterlijk moerasmysterie in trailer DC-serie 'Swamp Thing'

Geen superheld, maar een supermonster!

En hieronder nog een nieuwe trailer voor de DC-serie Swamp Thing, de eerstvolgende live action tv-serie op het Noord-Amerikaanse betaalkanaal DC Universe. Check de beelden hieronder.

Met Derek Mears als het DC-monster Swamp Thing keert Abby Arcane terug naar haar huis in Houma te Louisiana. Daar onderzoekt ze een dodelijke virus dat is ontstaan in een moeras. Ook ontmoet ze de onderzoeker Alec Holland. Hij komt echter al snel te overlijden tijdens het onderzoek. Maar er blijkt snel iets anders aan de hand, het moeras kent namelijk vele mysteries. En Holland is minder dood dan gedacht werd.



De belangrijkste menselijke rollen zijn voor Andy Bean als Alec Holland en Crystal Reed als Abby Arcane. Vanaf 31 mei staat Swamp Thing met tien afleveringen online op DC Universe. De vraag is nog hoe de serie Nederland gaat bereiken. Netflix lijkt geen plannen te hebben om de horrorthriller in de rest van de wereld te laten zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al duidelijke plannen voor seizoen 3 'Killing Eve'
Series / Nieuws

Nu al duidelijke plannen voor seizoen 3 'Killing Eve'

De reeks werd eerder reeds verlengd voor een derde seizoen...

Geoffrey Ketels
Dat de serie 'Killing Eve' met zekerheid een derde seizoen zal krijgen is reeds even bekend. Er is echter meer. De executive producer van de reeks, namelijk 'Sally Woodward Gentle' heeft in een recent interview aangegeven dat de nieuwe afleveringen reeds in grote lijnen zijn uitgetekend. Sterker nog, men zou reeds even weten welke richting uit te willen gaan met het derde seizoen. Fans van de reeks kunnen zich echter nog niet meteen gaan opmaken voor de komst van het vervolg. Deze zal immers nog even op zich laten wachten.

"De grote lijnen voor het derde seizoen zijn door ons reeds uitgezet. Het feit dat we in onze serie zoveel mensen dood laten gaan zorgt er voor dat de deur eigenlijk altijd open staat om nieuwe, belangrijke personages te introduceren. We hebben een duidelijk plan uitgestippeld voor het derde seizoen en zullen onze fans daar ongetwijfeld mee weten te overtuigen", aldus de executive producer van de reeks.

Nieuwe "briljante" personages
Met de komst van het derde seizoen zullen er ook weer enkele nieuwe, naar eigen zeggen "briljante" personages worden geïntroduceerd. Na de finale aflevering van het tweede seizoen is het voor veel fans van de reeks nog niet helemaal duidelijk welke richting de serie uit zal gaan met het vervolg. Duidelijk is dat iets wat wel reeds is uitgestippeld door de crew. Vanaf wanneer het derde seizoen van Killing Eve precies zal worden uitgezonden is vooralsnog nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios maakt 'Power Pack'
Series / Nieuws

Marvel Studios maakt 'Power Pack'

Gaaf idee!

Marvel Studios zou mogelijk toch een Power Pack-serie of film in de maak hebben. Het team van MCU Cosmic stelt dat er nu actief gewerkt wordt aan de ontwikkeling van dit materiaal. Helemaal zeker dat het een serie wordt is het niet, maar de bedoeling is dat de Power Pack naar Disney Plus komt. Dat maakt het vrij waarschijnlijk dat het een serie wordt.

"Power Pack is iets waar ik al langere tijd interesse in heb," liet Marvel-baas Kevin Feige in het verleden weten. "Al jaren wilden we iets doen voor families, dat wat op jonger publiek gericht is. Ant-Man is die franchise geweest, maar Power Pack is iets waar we naar kijken en het zou leuk zijn daar ooit iets mee te kunnen doen."

In ontwikkeling
Nu schijnt de boel dus in ontwikkeling te zijn voor Disney Plus. De bedoeling is om er een familievriendelijk iets van te maken, precies zoals Feige in het verleden heeft laten weten.

Eerder hoorden we al eens dat een serie gebaseerd op Power Pack moet worden als de Spy Kids-franchise, waarbij kinderen de hoofdrollen spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste afleveringen 'Picard' al opgenomen
Series / Nieuws

Eerste afleveringen 'Picard' al opgenomen

Dat gaat lekker snel!

Patrick Stewart is eind dit jaar nog te zien in Star Trek: Picard, de tweede serie rond zijn beroemde personage in de franchise. Nu blijkt dat de opnames wel heel snel vorderen: de eerste twee afleveringen zijn al opgenomen!

De productie van de serie gaat gestaag. De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Hanelle Culpepper, die daarmee de eerste vrouw is in de 53-jarige geschiedenis van de franchise om een pilot van een serie te maken.

Opnames al rond
Op Twitter liet Hanelle weten dat ze al klaar was met haar aandeel in dit seizoen. "Ik ben al rond en nu neemt Jonathan Frakes het van me over". De opnames gaan daarmee in lekker tempo voort.

Eerder vertelde Stewart al wat we mogen verwachten van de eerste afleveringen. "Hij is wellicht, en ik benadruk, wellicht, geen kapitein meer en ook niet de Jean-Luc die je herkent en zo goed kent," aldus Stewart. "Het wordt een heel ander individu. Iemand die veranderd is door wat hij meegemaakt heeft. Er zijn 20 jaar verstreken, wat ongeveer de tijd is tussen de laatste film, Nemesis, en vandaag."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?
Series / Nieuws

Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?

Is het mogelijk?

Later dit jaar is Star Trek: Picard te zien op CBS All Access. Maar kan ook een andere bekende Star Trek-kapitein, Kathryn Janeway, gespeeld door Kate Mulgrew, terugkeren?

De laatste keer dat we Janeway, die kapitein was van de Voyager, zagen, was in de film Star Trek: Nemesis. Daarin was ze vice-admiraal geworden, een promotie die ze kreeg nadat ze haar bemanning veilig thuis had gekregen uit het Delta Quadrant.

Terugkeer mogelijk?
Mulgrew sprak met de site Trek Movie over haar nalatenschap en de franchise. Ze vertelt dat ze al het gevoel heeft dat ze enigszins heeft kunnen verkennen wie Janeway later is geworden. "Ik heb dat in Voyager gedaan," aldus Mulgrew. "Ik speelde haar als admiraal. Dat heb ik dus gedaan." Een trugkeer zou mogelijk kunnen, al weet ze niet zeker of ze dat echt wil. "Het is een brug waar we overheen moeten als het ooit echt voorbij zou komen en dat is nog niet het geval geweest."

Maar: "Ik weet het niet. Het verbaasde me toen Patrick [Stewart] het podium betrad, ik was er die dag, toen hi jhet aankondigde. Het verbaasde me dat hij het wilde. Maar ik denk dat hij weet dat het mogelijk een enorme hit wordt. En er is niemand die zoveel van zijn werk houdt als Patrick Stewart. Dus het is voor hem sowieso een succes. Ik weet niet of ik dat wil met Janeway. Ik heb haar zeven jaar gespeeld en dat is heel lang."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.