search
Eerste afleveringen 'Picard' al opgenomen
Series / Nieuws

Eerste afleveringen 'Picard' al opgenomen

Dat gaat lekker snel!

Patrick Stewart is eind dit jaar nog te zien in Star Trek: Picard, de tweede serie rond zijn beroemde personage in de franchise. Nu blijkt dat de opnames wel heel snel vorderen: de eerste twee afleveringen zijn al opgenomen!

De productie van de serie gaat gestaag. De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Hanelle Culpepper, die daarmee de eerste vrouw is in de 53-jarige geschiedenis van de franchise om een pilot van een serie te maken.

Opnames al rond
Op Twitter liet Hanelle weten dat ze al klaar was met haar aandeel in dit seizoen. "Ik ben al rond en nu neemt Jonathan Frakes het van me over". De opnames gaan daarmee in lekker tempo voort.

Eerder vertelde Stewart al wat we mogen verwachten van de eerste afleveringen. "Hij is wellicht, en ik benadruk, wellicht, geen kapitein meer en ook niet de Jean-Luc die je herkent en zo goed kent," aldus Stewart. "Het wordt een heel ander individu. Iemand die veranderd is door wat hij meegemaakt heeft. Er zijn 20 jaar verstreken, wat ongeveer de tijd is tussen de laatste film, Nemesis, en vandaag."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen