Nu al duidelijke plannen voor seizoen 3 'Killing Eve'

De reeks werd eerder reeds verlengd voor een derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 29-05-2019 14:32

Dat de serie 'Killing Eve' met zekerheid een derde seizoen zal krijgen is reeds even bekend. Er is echter meer. De executive producer van de reeks, namelijk 'Sally Woodward Gentle' heeft in een recent interview aangegeven dat de nieuwe afleveringen reeds in grote lijnen zijn uitgetekend. Sterker nog, men zou reeds even weten welke richting uit te willen gaan met het derde seizoen. Fans van de reeks kunnen zich echter nog niet meteen gaan opmaken voor de komst van het vervolg. Deze zal immers nog even op zich laten wachten.
"De grote lijnen voor het derde seizoen zijn door ons reeds uitgezet. Het feit dat we in onze serie zoveel mensen dood laten gaan zorgt er voor dat de deur eigenlijk altijd open staat om nieuwe, belangrijke personages te introduceren. We hebben een duidelijk plan uitgestippeld voor het derde seizoen en zullen onze fans daar ongetwijfeld mee weten te overtuigen", aldus de executive producer van de reeks.

Nieuwe "briljante" personages
Met de komst van het derde seizoen zullen er ook weer enkele nieuwe, naar eigen zeggen "briljante" personages worden geïntroduceerd. Na de finale aflevering van het tweede seizoen is het voor veel fans van de reeks nog niet helemaal duidelijk welke richting de serie uit zal gaan met het vervolg. Duidelijk is dat iets wat wel reeds is uitgestippeld door de crew. Vanaf wanneer het derde seizoen van Killing Eve precies zal worden uitgezonden is vooralsnog nog niet bekend.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Killing Eve, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie