search
Marvel Studios maakt 'Power Pack'
Series / Nieuws

Marvel Studios maakt 'Power Pack'

Gaaf idee!

Marvel Studios zou mogelijk toch een Power Pack-serie of film in de maak hebben. Het team van MCU Cosmic stelt dat er nu actief gewerkt wordt aan de ontwikkeling van dit materiaal. Helemaal zeker dat het een serie wordt is het niet, maar de bedoeling is dat de Power Pack naar Disney Plus komt. Dat maakt het vrij waarschijnlijk dat het een serie wordt.

"Power Pack is iets waar ik al langere tijd interesse in heb," liet Marvel-baas Kevin Feige in het verleden weten. "Al jaren wilden we iets doen voor families, dat wat op jonger publiek gericht is. Ant-Man is die franchise geweest, maar Power Pack is iets waar we naar kijken en het zou leuk zijn daar ooit iets mee te kunnen doen."

In ontwikkeling
Nu schijnt de boel dus in ontwikkeling te zijn voor Disney Plus. De bedoeling is om er een familievriendelijk iets van te maken, precies zoals Feige in het verleden heeft laten weten.

Eerder hoorden we al eens dat een serie gebaseerd op Power Pack moet worden als de Spy Kids-franchise, waarbij kinderen de hoofdrollen spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen