Fantastisch idee voor 'True Detective' S4

Fantastisch idee voor 'True Detective' S4

Maar of het er komt?

Jim Pedd, 30 mei 2019 om 12:20

Of er een vierde seizoen komt van HBO-serie True Detective betwijfelen we. HBO-baas Casey Bloys liet een paar maanden geleden immers nog weten dat het wel gedaan is met de serie. Maar bedenker Nic Pizzolatto laat niet snel los.
In een interview met de site IndieWire laat hij weten dat hij een "wild" idee heeft voor een eventueel vierde seizoen. "Ik heb een idee, dat ik echt briljant vind, en het is iets dat ik nog niet op televisie gezien heb."

Kleine kans…
"Sindsdien heb ik nog een idee gehad, waar ik het met een acteur over had, en dat leek me fantastisch om in True Detective te doen." Wat dat idee is, en wie de acteur was, wilde Pizzolatto niet vertellen. "Misschien wordt het wel een andere serie, misschien een film". Maar uiteindelijk werkt de schrijver aan een plan dat hij in een vierde seizoen wil realiseren.

"Dat is wel iets dat volgens mij fantastisch zou zijn voor de fans. Maar ik weet niet of we het uiteindelijk mogen doen," concludeert de schrijver enigszins vertwijfeld. Als er een vierde seizoen komt, moet de schrijver een goed idee hebben, zoveel heeft HBO al laten weten.

Bron: IndieWire

Lees meer over: True Detective, Seizoen 4, HBO, Nic Pizzolatto, Casey Bloys

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws