search
Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 'GLOW' seizoen 3
Series / Foto's

Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 'GLOW' seizoen 3

De vrouwelijke worstelaars keren terug voor tien nieuwe afleveringen.

Netflix heeft aangekondigd dat de vrouwelijke worstelaars van de komische dramaserie GLOW op 9 augustus a.s. terug zullen keren in 10 nieuwe afleveringen. De streamingdienst viert dit heuglijke feit met een korte aankondigingsteaser en een reeks nieuwe fotos's. Dit alles kun je hieronder bekijken.

In het nieuwe seizoen zien we hoe het team worstelaars de grote trekpleister is bij shows in het Fan-Tan Hotel en Casino in Las Vegas. De dames beseffen zich echter al snel dat het leven in Las Vegas niet alleen maar glitter en glamour is. Ruth, een echte teamspeler, zet alles op alles om de passie in de show te houden, maar heeft ook steeds meer te kampen met haar ingewikkelde persoonlijke leventje.

Een balans tussen comedy en drama
Ondertussen zien we hoe Debbie carrière probeert te maken als producent, maar zich tegelijkertijd schuldig voelt over de alsmaar groeiende kloof tussen haar en haar zoon. Hoe succesvoller de show blijkt, hoe meer de grens tussen hun optredens en de realiteit lijkt te vervagen. Net als Ruth, worstelen ook de andere castleden letterlijk en figuurlijk met hun identiteit binnen en buiten de worstelring.

Liz Flahive en Carly Mensch doen dienst als showrunners van GLOW. Tara Hermann en Jenji Kohan produceren de serie voor Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen