search

Ons nieuws van zaterdag 1 juni 2019

Professor X in trailer Marvel-serie 'Legion'
Series / Trailer

Professor X in trailer Marvel-serie 'Legion'

Het derde en laatste seizoen van deze X-Men serie.

Na dit laatste seizoen van Legion keren de X-Men mutanten volledig terug naar Walt Disney en Marvel Studios. Toch haalt de serie nog iets fraais uit de hoge hoed: de wereldberoemde X-Men leider Professor X. Check hieronder een nieuwe teaser en poster voor de serie die spoedig debuteert op FX.

Professor X blijkt in seizoen drie van Legion de vader van David, de rol van Dan Stevens. De Brit Harry Lloyd, die Viserys Targaryen speelde in Game of Thrones, is degene die Professor X mag spelen. In seizoen drie zien we welke relatie Professor X en de parasiet-mutant Amahl Farouk (Navid Negahban) hebben gehad in het verleden.De vraag is nu of Legion in dit laatste seizoen een definitieve cross-over gaat worden met de films. Het derde seizoen debuteert op 24 juni op de zender FX. Hieronder ook een nieuwe affiche!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix laat trailer en poster 'The Dark Crystal: Age of Resistance' zien!
Series / Trailer

Netflix laat trailer en poster 'The Dark Crystal: Age of Resistance' zien!

Eindelijk de eerste beelden uit het vervolg op de film uit 1982.

En eindelijk is daar de trailer én poster voor de prequelserie The Dark Crystal: Age of Resistance, het vervolg op de jeugdfilm The Dark Crystal uit 1982 van Jim Henson en Frank Oz. En nostalgisch zijn de beelden zeker!

In Age of Resistance zien we drie Gelflings, met de namen Rian, Brea en Deet. Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel spreken hun stemmen in. Ook de verschijningsdatum is bekend: 30 augustus op Netflix!Bekijk hier de complete cast en dit is de eerste synopsis voor de serie: De wereld van Thra is stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 'GLOW' seizoen 3
Series / Foto's

Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 'GLOW' seizoen 3

De vrouwelijke worstelaars keren terug voor tien nieuwe afleveringen.

Netflix heeft aangekondigd dat de vrouwelijke worstelaars van de komische dramaserie GLOW op 9 augustus a.s. terug zullen keren in 10 nieuwe afleveringen. De streamingdienst viert dit heuglijke feit met een korte aankondigingsteaser en een reeks nieuwe fotos's. Dit alles kun je hieronder bekijken.

In het nieuwe seizoen zien we hoe het team worstelaars de grote trekpleister is bij shows in het Fan-Tan Hotel en Casino in Las Vegas. De dames beseffen zich echter al snel dat het leven in Las Vegas niet alleen maar glitter en glamour is. Ruth, een echte teamspeler, zet alles op alles om de passie in de show te houden, maar heeft ook steeds meer te kampen met haar ingewikkelde persoonlijke leventje.

Een balans tussen comedy en drama
Ondertussen zien we hoe Debbie carrière probeert te maken als producent, maar zich tegelijkertijd schuldig voelt over de alsmaar groeiende kloof tussen haar en haar zoon. Hoe succesvoller de show blijkt, hoe meer de grens tussen hun optredens en de realiteit lijkt te vervagen. Net als Ruth, worstelen ook de andere castleden letterlijk en figuurlijk met hun identiteit binnen en buiten de worstelring.

Liz Flahive en Carly Mensch doen dienst als showrunners van GLOW. Tara Hermann en Jenji Kohan produceren de serie voor Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.