Eerste blik op epische Netflix-serie 'Cursed'

Eerste blik op epische Netflix-serie 'Cursed'

Van o.a. Frank Miller!

Jim Pedd, 3 juni 2019 om 08:00

Thomas Wheeler en Frank Miller hebben een eigen interpretatie bedacht van de legende van Koning Arthur. Hun project, Cursed, komt naar Netflix. Vandaag zien we de eerste foto van die serie, met daarop een blik op actrice Katherine Langford, die een groot zwaard vasthoudt en op een mooie setting staat.
Als onderschrift schrijft Netflix: FIRST LOOK: Katherine Langford in #Cursed. Verder schrijft de streamingdienst dat het een epische re-imagining van de legende is en dat de serie in de loop van 2020 te zien moet zijn. Deze is gebaseerd op een YA-boek, dat draait om de avonturen van Nimue, een jonge tienermeid.

Gave serie
Wheeler en Miller maken de serie op een manier, zodat Nimue uiteindelijk de Lady in the Lake wordt. De reis die zij daarnaar aflegt zal echter heel anders zijn dan wat we kennen uit de legenden, vermoedelijk een stuk epischer. Verder krijgen we waarschijnlijk wel heel wat bekende elementen uit de legende, waaronder het zwaard in de steen. Hieronder de foto van de tien afleveringen tellende eerste reeks.


Lees meer over: Cursed, Frank MIller, Thomas Wheeler, Katherine Langford

Populair nieuws