Intrigerende teaser Netflix-hit 'Dark'

Intrigerende teaser Netflix-hit 'Dark'

Ben jij klaar voor nog meer raadsels?

Jim Pedd, 11 juni 2019 om 08:00

Het tweede seizoen van de Duitse Netflix Original Dark wordt heel mysterieus. Vandaag is er een nieuwe teaser vrijgegeven die laat zien dat de serie nog meer bizarre situaties zal omvatten. Ditmaal zien we dat tijdreizen vreemde gevolgen gaat krijgen.
In het tweede seizoen bevindt Jonas (Louis Hofmann) zich in de nabije toekomst. Dat is een post-apocalyptisch landschap geworden. Welke gebeurtenis daaraan ten grondslag ligt is niet zeker, maar we weten wel dat Jonas zijn best gaat doen dat te achterhalen. Netflix heeft ook al laten weten dat de derde reeks te boel afrondt, dus het mysterie is straks nog niet volledig opgelost.

Nieuwe teaser
Hieronder kan je de nieuwe teaser bekijken. Die duurt minder dan een minuut en laat weinig details zien. We zien dat Jonas de mysteries van het tijdreizen blijft ontrafelen en dat het leidt tot een vrij aparte fysieke manifestatie. Hieronder de beelden:


Bovenstaande spot richt zich eigenlijk alleen maar op Jonas, terwijl de serie een veel breder ensemble met verschillende acteurs heeft, die verschillende personages op verschillende momenten in tijd spelen.Het tweede seizoen is vanaf 21 juni op Netflix te streamen.

Lees meer over: Netflix, Dark, Serie, Louis Hofmann

Populair nieuws