search

Ons nieuws van dinsdag 11 juni 2019

James Wan boos om cancelen DC's 'Swamp Thing'
Series / Nieuws

James Wan boos om cancelen DC's 'Swamp Thing'

Filmmaker is verontwaardigd om cancelen DC-serie Swamp Thing.

Verleden week werd de DC-horrorserie Swamp Thing al na één uitgezonden aflevering gecanceld door het betaalkanaal DC Universe. De serie werd mede gerealiseerd door blockbuster-regisseur James Wan en hij heeft nu gereageerd.

In een bericht op Instagram schrijft Wan dat hij niet snapt waarom de show is stopgezet. Ook roept hij de fans op om de serie gewoon te gaan kijken. Er verschijnen in totaal tien afleveringen.

Bekijk op instagram

Reactie DC
Ook DC Entertainment heeft een reactie gegeven. "We stellen de 'waarom'-vragen op prijs, maar helaas kunnen we deze op dit moment niet beantwoorden," aldus Applejack, een officieel moderator van DC Universe. Ook zouden er op dit moment geen plannen zijn voor een tweede seizoen, al onderstreepte de moderator dat DC Universe gewoon doorgaat met andere shows.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Are You Afraid of the Dark?' krijgt nieuwe reeks op Nickelodeon!
Series / Nieuws

'Are You Afraid of the Dark?' krijgt nieuwe reeks op Nickelodeon!

Drie nieuwe afleveringen worden dit najaar uitgezonden.

Nickelodeon heeft onthuld dat ze Are You Afraid of the Dark?, de geliefde horror-anthology serie voor jongeren, in oktober doen herleven in de vorm van een nieuwe miniserie. De serie bestaat uit drie afleveringen van een uur en laat een hele nieuwe Midnight Society zien. Deze Midnight Society is een groep kinderen die elkaar enge verhalen vertellen.

Een van de verhalen gaat over The Carnival of Doom. Het vertellen van dit verhaal leidt ertoe dat de gebeurtenissen eruit werkelijkheid worden. De cast bestaat uit namen als Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (Always Be My Maybe), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It) en Lyliana Wray (Black-ish). Rafael Casal (Blindspotting) speelt de rol van Mr. Tophat, de leider van The Carnival of Doom.

De nieuwe versie van Are You Afraid of the Dark wordt geproduceerd door Matt Kaplan en Spencer Berman van ACE Entertainment (To All The Boys I've Loved Before. Het script werd geschreven door Ben David Grabinski (Skiptrace) en de regie is in handen van Dean Israelite (Power Rangers). Beide heren doen ook dienst als uitvoerend producenten.

Een flinke dosis nostalgie
De oorspronkelijke serie Are You Afraid of the Dark? liep tussen 1992-1996 en daarna tussen 1999-2000. Indertijd werd de serie op Nederlandse televisie uitgezonden als onderdeel van Telekids. Recent werd ook nog aangekondigd dat er een film van gemaakt zou worden, maar dat idee lijkt nu voorlopig van de baan. De opnames van de nieuwe serie gaan deze maand van start in de Canadese plaats Vancouver.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) scoort rol in 'The Dark Tower'-serie
Series / Nieuws

Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) scoort rol in 'The Dark Tower'-serie

Het is nog onduidelijk welke rol hij zal spelen in de serie.

Via de website van acteur Michael Rooker (Guardians of the Galaxy, The Walking Dead) is bekendgemaakt dat hij een rol heeft gescoord in de pilot-aflevering van Amazon Studios' nieuwe verfilming van Stephen Kings The Dark Tower. De opnames van de pilot vinden momenteel plaats in Kroatië.

Rookers rol in de serie wordt vooralsnog geheimgehouden, maar een tijdje terug zijn wel al wat andere details over de serie onthuld. Variety gaf namelijk een tijd terug al aan dat Sam Strike de rol zal spelen van Roland Deschain, ofwel The Gunslinger. Jasper Pääkkönen zal op zijn beurt de rol van The Man in Black, ofwel Randall Flagg, spelen.

De oorsprong van de Gunslinger
Het eerste seizoen van de serie moet bestaan uit 13 afleveringen en wordt ontwikkeld door Glen Mazzara (The Walking Dead), Akiva Goldsman (die ook betrokken was bij de filmversie van twee jaar geleden…), en schrijver Stephen King. In de serie, die waarschijnlijk gebaseerd wordt op Wizard and Glass (het vierde deel uit de boekenreeks), zien we hoe Roland de Gunslinger wordt en in aanraking komt met zijn aartsvijand The Man in Black. We kunnen de serie ergens in 2020 verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'His Dark Materials' vindt hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'His Dark Materials' vindt hoofdrolspeler

Dit personage is nu al gecast!

De BBC en HBO hebben een acteur gevonden voor de rol van Will Parry in His Dark Materials. Acteur Amir Wilson mag de rol van Will Parry spelen in de verfilming van de trilogie van schrijver Philip Pullman. Die bevindt zich middenin de opnames van het eerste seizoen en een tweede reeks is alvast besteld.

De serie wordt geregisseerd door Tom Hooper en geschreven door Jack Thorne. De hoofdrolspeelster is Dafne Keen, die de rol van Lyra Belacqua speelt. Dit avontuurlijke weeskindje raakt verzeild in een epische queeste, die haar een sleutelrol geeft in een oorlog die tussen hemel en aarde woedt.

Tweede boek
Op de Twitter-pagina van de serie is bekend gemaakt dat Amir Wilson de rol van Will mag spelen. Dat is opvallend, want Will is in de boeken pas in het tweede deel te zien, The Subtle Knife. Hij heeft een belangrijke rol als beste vriend van Lyra.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Intrigerende teaser Netflix-hit 'Dark'
Series / Trailer

Intrigerende teaser Netflix-hit 'Dark'

Ben jij klaar voor nog meer raadsels?

Het tweede seizoen van de Duitse Netflix Original Dark wordt heel mysterieus. Vandaag is er een nieuwe teaser vrijgegeven die laat zien dat de serie nog meer bizarre situaties zal omvatten. Ditmaal zien we dat tijdreizen vreemde gevolgen gaat krijgen.

In het tweede seizoen bevindt Jonas (Louis Hofmann) zich in de nabije toekomst. Dat is een post-apocalyptisch landschap geworden. Welke gebeurtenis daaraan ten grondslag ligt is niet zeker, maar we weten wel dat Jonas zijn best gaat doen dat te achterhalen. Netflix heeft ook al laten weten dat de derde reeks te boel afrondt, dus het mysterie is straks nog niet volledig opgelost.

Nieuwe teaser
Hieronder kan je de nieuwe teaser bekijken. Die duurt minder dan een minuut en laat weinig details zien. We zien dat Jonas de mysteries van het tijdreizen blijft ontrafelen en dat het leidt tot een vrij aparte fysieke manifestatie. Hieronder de beelden:



Bovenstaande spot richt zich eigenlijk alleen maar op Jonas, terwijl de serie een veel breder ensemble met verschillende acteurs heeft, die verschillende personages op verschillende momenten in tijd spelen.Het tweede seizoen is vanaf 21 juni op Netflix te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen