Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy

Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy

Eigenlijk is de acteur nooit echt weggeweest...

Geoffrey Ketels, 10 juni 2019 om 16:45

Er is eindelijk witte rook voor acteur 'Jesse Williams' en diens personage 'Jackson Avery' in Grey's Anatomy. ABC heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat de acteur terug zal keren voor de twee aankomende seizoenen van de reeks. Eerder raakte reeds bekend dat met zekerheid een zestiende en zeventiende seizoen zal verschijnen. Ook Ellen Pompeo (die in de reeks de rol van Meredith Grey speelt) zal met zekerheid in beide seizoenen te zien zijn. Ook andere namen zoals Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) zullen een vaste rol in de reeks blijven vertolken.
Het was opmerkelijk dat Jesse Williams de enige acteur was die op het ogenblik van de aankondiging van de volgende twee seizoenen nog niet over een concrete overeenkomst beschikte met ABC. De onderhandelingen waren volgens ABC op dat ogenblik inderdaad nog lopende. Was dit één van de redenen voor het relatieve open einde voor het personage van Williams? Misschien wel. De onderhandelingen die werden gevoerd zouden in eerste instantie vooral betrekking hebben gehad tot het loon van de acteur. Ook zijn beschikbaarheid voor de reeks zou echter even een pijnpunt zijn geweest. Blijkbaar zijn beide partijen nu toch uiteindelijk tot een goede overeenkomst gekomen.

Kleine teleurstelling
Bovenstaande is natuurlijk geweldig nieuws voor zowel de fans van de reeks als van Williams. Dit gezegd zijnde volgt er nu misschien toch ook een kleine teleurstelling. Het is namelijk zo dat Williams zijn debuut zal maken op Broadway in de lente van volgend jaar. Dit zal de nodige tijd in beslag nemen waardoor het aantal afleveringen waarin Williams te zien zal zijn aanzienlijk beperkter zal worden. Het lijkt er dus toch naar uit te zien dat we heel wat minder van het personage Jackson Avery moeten verwachten in de aankomende seizoenen van Grey's Anatomy.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, ABC, Jesse Williams

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws