Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

De eerste Disney+ / Marvel-serie krijgt vorm.

Bram de Groot, 10 juni 2019 om 12:26

Marvel Studios gaat het Marvel Cinematic Universe flink uitbreiden. Later dit jaar wordt duidelijk welke plannen er zijn voor het witte doek en het is al duidelijk dat er flink wat miniseries op Disney+ gaan verschijnen. Nu is er meer duidelijk over de eerste serie, Loki.
Ondanks dat Loki in Avengers: Infinity War sterft, wordt zijn verhaal in Avengers: Endgame veranderd doordat hij het plan van de Avengers dwarsboomt en een alternatieve tijdlijn creëert. Het lijkt erop dat deze alternatieve tijdlijn te zien is in de serie.

Logo en plotdetails
Met de kracht van de Space Stone kan Loki, opnieuw gespeeld door Tom Hiddleston (The Night Manager), zich verplaatsten door de tijd. Hij zal dit naar verluidt dan ook gaan doen en meerdere historische gebeurtenissen beïnvloeden. Via door Kevin Feige getoonde concept-art wordt duidelijk dat Loki ook in de jaren 70 terechtkomt. Op het beeld loopt hij namelijk langs een bioscoop waar Steven Spielbergs Jaws uit 1975 draait.

Onderstaand beeld werd door de Marvel-baas getoond tijdens een bijeenkomst voor aandeelhouders. Deze vond al in april plaats.


Bron: Twitter

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Kevin Feige

Populair nieuws