Geen vervolg meer voor 'The Good Place'

Geen vervolg meer voor 'The Good Place'

Geoffrey Ketels, 10 juni 2019 om 14:37

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'The Good Place'. Bij monde van de showrunner en producer van de reeks, namelijk 'Mike Schur' is bekend gemaakt dat er met zekerheid geen vervolg meer zal verschijnen. Dit betekent dat het huidige vierde seizoen het laatste wordt. Schur benadrukt echter dat het nooit de bedoeling is geweest om van 'The Good Place' een lang lopende reeks te maken.

"Het is nooit onze bedoeling geweest om van The Good Place een serie te maken die bijvoorbeeld negen jaar lang zou lopen. Dit betekent dat de overeenkomst die we hebben afgesloten voor deze serie er geen is met meer dan 200 afleveringen zoals bijvoorbeeld een serie als 'Friends' wel was. We hebben goed nagedacht over wat het perfecte moment zou zijn om afscheid te nemen van deze serie. Het concrete plan dat op deze manier is ontstaan zal in de nabije toekomst wel duidelijk worden."

Eeuwige jachtvelden
The Good Place is niet de enige serie van NBC die aan haar finale seizoen gaat beginnen. Ook voor 'Blindspot' is het einde in zicht. Niet alleen bij NBC verdwijnen er binnenkort enkele bekende namen van het strijdtoneel. Ook populaire series van andere netwerken zien het einde naderen. Denk op dit vlak onder meer aan 'Modern Family' van ABC, 'Criminal Minds' en 'Madam Secreatary' van CBS evenals 'Empire' van Fox en natuurlijk ook 'Supernatural' en Arrow van The CW.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Good Place, serie, NBC

Populair nieuws