search

Ons nieuws van maandag 10 juni 2019

Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy
Series / Nieuws

Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy

Eigenlijk is de acteur nooit echt weggeweest...

Geoffrey Ketels
Er is eindelijk witte rook voor acteur 'Jesse Williams' en diens personage 'Jackson Avery' in Grey's Anatomy. ABC heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat de acteur terug zal keren voor de twee aankomende seizoenen van de reeks. Eerder raakte reeds bekend dat met zekerheid een zestiende en zeventiende seizoen zal verschijnen. Ook Ellen Pompeo (die in de reeks de rol van Meredith Grey speelt) zal met zekerheid in beide seizoenen te zien zijn. Ook andere namen zoals Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) zullen een vaste rol in de reeks blijven vertolken.

Het was opmerkelijk dat Jesse Williams de enige acteur was die op het ogenblik van de aankondiging van de volgende twee seizoenen nog niet over een concrete overeenkomst beschikte met ABC. De onderhandelingen waren volgens ABC op dat ogenblik inderdaad nog lopende. Was dit één van de redenen voor het relatieve open einde voor het personage van Williams? Misschien wel. De onderhandelingen die werden gevoerd zouden in eerste instantie vooral betrekking hebben gehad tot het loon van de acteur. Ook zijn beschikbaarheid voor de reeks zou echter even een pijnpunt zijn geweest. Blijkbaar zijn beide partijen nu toch uiteindelijk tot een goede overeenkomst gekomen.

Kleine teleurstelling
Bovenstaande is natuurlijk geweldig nieuws voor zowel de fans van de reeks als van Williams. Dit gezegd zijnde volgt er nu misschien toch ook een kleine teleurstelling. Het is namelijk zo dat Williams zijn debuut zal maken op Broadway in de lente van volgend jaar. Dit zal de nodige tijd in beslag nemen waardoor het aantal afleveringen waarin Williams te zien zal zijn aanzienlijk beperkter zal worden. Het lijkt er dus toch naar uit te zien dat we heel wat minder van het personage Jackson Avery moeten verwachten in de aankomende seizoenen van Grey's Anatomy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen vervolg meer voor 'The Good Place'
Series / Nieuws

Geen vervolg meer voor 'The Good Place'

Het vierde seizoen wordt het laatste van de reeks...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor de fans van de serie 'The Good Place'. Bij monde van de showrunner en producer van de reeks, namelijk 'Mike Schur' is bekend gemaakt dat er met zekerheid geen vervolg meer zal verschijnen. Dit betekent dat het huidige vierde seizoen het laatste wordt. Schur benadrukt echter dat het nooit de bedoeling is geweest om van 'The Good Place' een lang lopende reeks te maken.

"Het is nooit onze bedoeling geweest om van The Good Place een serie te maken die bijvoorbeeld negen jaar lang zou lopen. Dit betekent dat de overeenkomst die we hebben afgesloten voor deze serie er geen is met meer dan 200 afleveringen zoals bijvoorbeeld een serie als 'Friends' wel was. We hebben goed nagedacht over wat het perfecte moment zou zijn om afscheid te nemen van deze serie. Het concrete plan dat op deze manier is ontstaan zal in de nabije toekomst wel duidelijk worden."

Eeuwige jachtvelden
The Good Place is niet de enige serie van NBC die aan haar finale seizoen gaat beginnen. Ook voor 'Blindspot' is het einde in zicht. Niet alleen bij NBC verdwijnen er binnenkort enkele bekende namen van het strijdtoneel. Ook populaire series van andere netwerken zien het einde naderen. Denk op dit vlak onder meer aan 'Modern Family' van ABC, 'Criminal Minds' en 'Madam Secreatary' van CBS evenals 'Empire' van Fox en natuurlijk ook 'Supernatural' en Arrow van The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!
Series / Nieuws

Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

De eerste Disney+ / Marvel-serie krijgt vorm.

Marvel Studios gaat het Marvel Cinematic Universe flink uitbreiden. Later dit jaar wordt duidelijk welke plannen er zijn voor het witte doek en het is al duidelijk dat er flink wat miniseries op Disney+ gaan verschijnen. Nu is er meer duidelijk over de eerste serie, Loki.

Ondanks dat Loki in Avengers: Infinity War sterft, wordt zijn verhaal in Avengers: Endgame veranderd doordat hij het plan van de Avengers dwarsboomt en een alternatieve tijdlijn creëert. Het lijkt erop dat deze alternatieve tijdlijn te zien is in de serie.

Logo en plotdetails
Met de kracht van de Space Stone kan Loki, opnieuw gespeeld door Tom Hiddleston (The Night Manager), zich verplaatsten door de tijd. Hij zal dit naar verluidt dan ook gaan doen en meerdere historische gebeurtenissen beïnvloeden. Via door Kevin Feige getoonde concept-art wordt duidelijk dat Loki ook in de jaren 70 terechtkomt. Op het beeld loopt hij namelijk langs een bioscoop waar Steven Spielbergs Jaws uit 1975 draait.

Onderstaand beeld werd door de Marvel-baas getoond tijdens een bijeenkomst voor aandeelhouders. Deze vond al in april plaats.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe series regulars voor 'Chilling Adventures of Sabrina'
Series / Nieuws

Twee nieuwe series regulars voor 'Chilling Adventures of Sabrina'

Netflix maakt een prima keuze.

Netflix heeft de twee acteurs die de rollen van Nick Scratch en Theo Putnam spelen in Chilling Adventures of Sabrina promotie gegeven. Acteurs Gavin Leatherwood en Lachlan Watson mogen voortaan vertellen dat ze series regulars zijn.

De Netflix Original is verlengd voor nog eens twee delen van elk tien afleveringen. De duistere serie rondde in oktober 2018 zijn eerste seizoen af, kwam in april al met een tweede en binnenkort verwachten we nieuws over de derde reeks. Die zou zomaar eens dit jaar al op de streamingdienst te zien kunnen zijn.

Promotie gemaakt
TVLine meldt nu dat Lachlan Watso en Gavin Leatherhood allebei promotie hebben gemaakt. Het duo was al regelmatig te zien in de serie, dus deze promotie lag al in lijn der verwachtingen. In het tweede seizoen is Nick een dienaar van de Dark Lord, maar wordt hij langzaam een held als hij de duivel vangt en de eeuwigheid in de hel moet doorbrengen. Sabrina gaat daar niet mee akkoord en zal hem in het derde seizoen willen redden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen 'Game of Thrones' spin-off rond Sansa
Series / Nieuws

Geen 'Game of Thrones' spin-off rond Sansa

Ook dit idee kunnen we afstrepen.

HBO heeft al besloten dat er geen spin-offs of vervolgen van Game of Thrones komen. In plaats daarvan mogen we uitgaan van een prequel die nu de werktitel The Long Night heeft. Nu laat actrice Sophie Turner weten dat, zelfs als ze gevraagd wordt, ze niet terug zal keren.

Game of Thrones eindigde enkele weken geleden na acht seizoenen en tien jaar op televisie. Niet iedereen was tevreden met het einde, maar hoe dan ook hebben we het gehaald. Fans hoopten al op een spin-off rond Arya Stark en haar avonturen in het westen van Westeros en anderen hoopten op een serie rond Sansa. Maar die komen er niet.

Geen spin-off
Actrice Sophie Turner sprak met The Hollywood Reporter en liet aan het vakblad weten dat ze het niet per se ziet zitten om terug te keren. Ze wil de Queen of the North achter zich laten en aan andere projecten werken. Daar ligt voor haar dus de prioriteit.

"Het is tijd voor mij om afscheid te nemen," begon Turner. "Ze is geëindigd op een goede plek, dus ik weet het niet. Het zou anders zijn wanneer iemand op me afstapt en zegt dat ze een spin-off rond Sansa willen make. Maar ik denk dat ik nee zou zeggen. Ik heb dit personage tien jaar zien groeien en ze bevindt zich op een hoogtepunt. Ik weet zeker dat als ze verder zou gaan en een eigen serie zou krijgen, het bergafwaarts zou gaan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.