Derde 'The Walking Dead'-serie wordt heel uniek

Derde The Walking Dead serie wordt heel uniek

En totaal anders dan de andere series.

Jim Pedd, 12 juni 2019 om 10:08

Onlangs gaf televisiezender AMC al groen licht voor een nieuwe spin-off van The Walking Dead. Naast Fear the Walking Dead komt er een derde serie. Die zal volgens Chief Content Officer Scott Gimple, die de verantwoordelijkheid heeft om de franchise de goede kant op te leiden, totaal anders zijn dan de andere twee shows.
“We beginnen volgende maand met de opnames,” aldus Gimple tegenover de site Alternative Mindz. “Het is allemaal nog een groot vraagteken. Veel kan nog veranderen. Maar zeker is dat het totaal anders wordt dan de andere twee series. We proberen de nieuwe werelden van The Walking Dead te openen en nieuwe uithoeken, nieuwe stijlen en andere aspecten te laten zien. Hopelijk vullen ze elkaar aan.”

Tweede spin-off
De tweede spin-off van The Walking Dead wordt begin juli opgenomen in de Amerikaanse staat Virginia. De serie krijgt een eerste seizoen met tien afleveringen en is in 2020 te zien als onderdeel van de tiende verjaardag van de moederserie. Centraal staan twee jonge vrouwelijke hoofdpersonen en we verkennen de eerste generatie die opgroeit na de val van de samenleving.

De serie is bedacht door Gimple en Matt Negrete; laatstgenoemde doet dienst als showrunner.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Scott Gimple, Spinoff

Populair nieuws