Nee, DC Universe stopt er niet mee

Nee, DC Universe stopt er niet mee

Stopt maar met speculeren.

Jim Pedd, 12 juni 2019 om 12:26

Nadat DC Universe besloot om al na 1 aflevering een punt te zetten achter de behoorlijk ambitieuze serie Swamp Thing, ging meteen het gerucht dat de streamingdienst niet verder zou gaan. Maar er komt wel gewoon een tweede seizoen van Titans en ook wordt er volop werk gemaakt van Stargirl. Toch gaat het gerucht dat men stopt, dat nu ontkend wordt.
Op het forum van de streamingdienst reageert een van de moderators met een formeel statement. Dat hebben we hieronder voor je neergezet:
Hallo vrienden,

Duizendmaal dank voor je geduld. We begrijpen dat dit geen gemakkelijke tijd is voor jullie als fans en ik zal mijn best doen om een bevredigend antwoord te geven.

Eerst, enkele updates:
Het volledige, tien afleveringen tellende seizoen van Swamp Thing zal op DC Universe te zien zijn en elke week verschijnt er een nieuwe aflevering. Er zijn op dit moment geen plannen voor een tweede seizoen.
We waarderen de vragen die neerkomen op ‘waarom’, maar kunnen op dit moment geen antwoord geven.

En dan het goede nieuws:
DC Universe blijft nieuwe series, nieuwe seizoenen, nieuwe verhalen en meer platformen ontwikkelen. We hebben heel veel opwindende plannen voor andere series, en kijken ernaar uit in de komende maanden meer te kunnen delen.

Dit is alles wat ik op dit moment mag delen. Nu weet je het goede, en kunnen we terug naar alle threads en de valse geruchten verwijderen.
Oftewel: de streamingdienst blijft gewoon bestaan, maar gaat wel verder zonder een van de meer ambitieuze projecten.

Bron: CB

Lees meer over: DC Universe, Swamp Thing, Titans

Populair nieuws