search
Lobo krijgt eigen serie als spin-off 'Krypton'
Series / Nieuws

Lobo krijgt eigen serie als spin-off 'Krypton'

Mooi nieuws voor fans van de franchise.

Het lijkt erop dat DC Comics voorlopig nog wel series blijft maken voor Syfy. Vandaag is bekend gemaakt dat Syfy een serie rond Lobo in ontwikkeling heeft. Het personage werd net geïntroduceerd in de live-action serie Krypton en krijgt straks dus een eigen serie.

De bedoeling is dat Cameron Welsh, uitvoerend producent en schrijver van Krypton diezelfde rol inneemt voor de spin-off. Daarin zal acteur Emmett Scanlan, die het personage in Krypton speelt, de rol op zich nemen. Hij is dus straks op twee plekken te zien als Lobo!

Wie is Lobo?
Lobo komt van de vredige planeet Czarnia. Hij is als duivel in een utopia geboren. Zijn naam betekent zoveel als hij die je ingewanden verorbert en er enorm van geniet. Als tiener slachtte hij zijn hele beschaving af en werd hij de laatste van zijn ras. Nu reist hij als huurling rond door het universum en krijgt hij flink betaald om te moorden.

Meermaals is geprobeerd het personage naar het witte doek te krijgen, onder meer door regisseur Michael Bay. Het is nog niet duidelijk in hoeverre die film er gaat komen, maar wat Krypton betreft, hebben we in elk geval duidelijkheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen