Demi Moore gecast in scifi-serie 'Brave New World'

Demi Moore gecast in 'Brave New World'

Ze zal te zien zijn naast o.a. Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) in de miniserie.

Zilko Tarici, 21 juni 2019 om 08:41

Demi Moore is de nieuwste toevoeging aan de alsmaar groeiende cast van Brave New World, een miniserie gebaseerd op de gelijknamige literaire klassieker van Aldous Huxley. De serie werd afgelopen februari officieel aangekondigd en gaat over een utopische samenleving die vrede en stabiliteit heeft weten te realiseren door monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis te verbannen.
Alden Ehrenreich speelt in de serie de rol van John the Savage, een jongeman die buiten de New World opgroeit en wiens aanwezigheid in New London leidt tot een verstoring van de sociale orde. Moore zal in de serie een terugkerende rol hebben als de ruwe moeder van Johns moeder Linda. Naast Ehrenreich en Moore zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor o.a. Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan en Nina Sosanya.

Een serie van Universal en Amblin
Brave New World is een project dat wordt gemaakt door Universal Content Productions en Amblin Television. David Wiener schrijft het script en Owen Harris regisseert de eerste twee afleveringen. Uitvoerend producenten zijn Grant Morrison, Darryl Frank, Justin Falvey en Brian Taylor.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Brave New World, Alden Ehrenreich, Demi Moore, Jessica Brown Findlay, Hannah John Kamen

Populair nieuws