'Game of Thrones'-prequel gaat niet teleurstellen!

'Game of Thrones'-prequel stelt niet teleur

Jim Pedd, 24 juni 2019 om 09:34

Actrice Naomi Watts is er zeker van: de prequel die HBO maakt op hitserie Game of Thrones gaat niet teleurstellen. De zender werkt momenteel aan een serie die zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspeelt en draait om onder meer de oorsprong van de grote huizen van Westeros en de White Walkers.

De druk is hoe dan ook groot. Game of Thrones is immers een van de best bekeken en meest populaire series uit de geschiedenis. Maar wat Watts betreft zal de serie zijn belofte waarmaken. Dat vertelde ze tijdens een interview met AP Entertainment.

Belofte waarmaken
“Ik word er enorm enthousiast van. Kippenvel overal,” aldus de actrice. “Het is intimiderend. Heel opwindend. En ja, vooral na de vorige serie, waarbij de wereld helemaal ontplofte. Alles was ineens verbonden aan Game of Thrones. Alle reclames op televisie, alle artikelen. Iedereen springt er dus bovenop. En dat kan behoorlijk eng zijn.”

Maar het wordt wat volgens Watts. “Hopelijk komen de fans ook massaal hierheen en vinden ze er iets nieuws en interessants in. Ik denk dat we ze niet gaan teleurstellen. Er werkt een fantastisch team van mensen aan.”

Bron: AP Entertainment

Lees meer over: Game of THrones, HBO, Naomi Watts, Prequel

Populair nieuws