Stephen King-serie 'The Stand' lijkt topcast te krijgen

'The Stand' lijkt topcast te krijgen

Goed nieuws voor fans van de horrorschrijver.

Jim Pedd, 24 juni 2019 om 10:10

James Marsden en Amber Heard zouden een rol krijgen in The Stand, een serie die gebaseerd wordt op het gelijknamige boek van schrijver Stephen King. De bedoeling is dat de twee hoofdrollen krijgen in de miniserie.
Collider stelt dat Marsden in onderhandelingen is om de rol van Stu Redman te spelen. Hij is een Texaan, de eerste man die immuun blijkt te zijn voor Captain Trips, het virus dat de wereld ten onder liet gaan. Heard zou de rol van Nadine Cross op zich nemen, een personage dat als lerares op school actief was voordat de wereld viel en gelooft dat het haar lotsbestemming is om naast Randal Flagg te staan.

Meer castleden
Er zijn meer mensen in onderhandelingen voor de hoofdrollen in de CBS-serie. Whoopi Goldberg zou de rol van Mother Abigail spelen, Greg Kinnear die van Glen Bateman, Odessa Young die van Frannie Goldsmith en Henry Zaga van Nick Andros. Wie Randal Flagg, de superschurk, moet spelen is nog niet zeker.

De serie wordt gebaseerd op een boek van 1.100 pagina’s en en een van de bekendste werken van King. Centraal staat een groep overlevenden van de apocalypse.

Bron: Collider

Lees meer over: The Stand, Stephen King, CBS All Access, CBS, James Marsden, Amber Heard

Populair nieuws